Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıra Dışı ve Yaratıcı Fikirleriyle Virüsten Korunanların Günlük Yaşamları

Sıra Dışı ve Yaratıcı Fikirleriyle Virüsten Korunanların Günlük Yaşamları

Yale New Haven Health virüsten korunmak için ilginç çözümler yaratanlar üzerinden sağlık için uyguladıkları güvenlik işlemlerine dikkat çekiyor.

Pandemi süreci ile birlikte kişisel sağlığı korumak önem kazandı. Sosyal mesafeye dikkat etmek, gündelik hayatta açık alanlarda herkesin dokunduğu yerlere daha az dokunmak gibi basit ama etkileyici önlemler artık yaşamın bir parçası haline geldi. Basit örneklerin yanında ağzı, yüzü ve elleri korumak için yaratılan ilginç çözümler de salgınla birlikte ortaya çıkıyor.

Yale New Haven Health kapsamlı önlemlerini vurguluyor

ABD’nin Connecticut eyaletinde yer alan, bölgenin en büyük ve kapsamlı sağlık sistemleri arasında yer bulunan Yale New Haven Health de sağlık için güvenliğin öncelikli olduğunu samimi ve mizah içerikli reklam filmleriyle anlatıyor.

MMB Creative tarafından oluşturulan Creative Measures başlıklı kampanyada absürt ama etkili korunma yöntemleri ön plana çıkıyor. Konuları birbirinden farklı dört reklam filminde kahve almak, bisiklete binmek, eve siparişi teslim almak gibi günlük olaylara yer veriliyor. Her olayda ise virüsten sıra dışı bir şekilde korunmaya çalışanlar dikkat çekiyor. Sağlık merkezinin kampanyasında, güvende olmak amacıyla yaratıcı çözümler üreten kişileri sağlıklı ve temiz tutmak için birinci sınıf hizmet verildiği vurgulanıyor.

Yale New Haven Health; hastaları, ziyaretçileri ve sağlık çalışanlarını güvende tutmak için tesislerinde ek güvenlik önlemleri alıyor. Vatandaşlar kendilerini korumak için alternatif ve yaratıcı yöntemler geliştirirken sağlık sistemleri merkezi de 10 basamaklı kapsamlı sağlık güvenliği programı ile kendi merkezinin temizliğinden emin oluyor.

Künye

Müşteri: Yale New Haven Health
Ajans: MMB, Boston
İdari Yaratıcı Yönetmen: David Register
Yaratıcı Yönetmen: Neal Hughlett
Metin Yazarı: Neal Hughlett, Brian Hayes
Sanat Yönetmeni: Ryan Dalton
Ajans Yapımcısı: Sara Ventetuolo
Yönetmen TruthBullet
Düzenleme: Bug Editorial
Görüntü Yönetmeni: Andre Betz
Strateji: Adam Swann

Görsel: YouTube, Twitter