Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
See It Be It 2019 Yaratıcı Sektörün Yeni Kadın Liderlerini Arıyor

See It Be It 2019 Yaratıcı Sektörün Yeni Kadın Liderlerini Arıyor

Yaratıcı sektörün yeni kadın yöneticilerini belirlemeye ve desteklemeye yönelik See It Be It 2019 programı için başvurular başladı.

Cannes Lions’ın 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği See It Be It, yaratıcı sektördeki kadınların ve erkeklerin eşit temsiline yönelik bir program olarak devam ediyor. Program, yaratıcı liderliğe giden yolda kadınları destekliyor; dünyanın dört bir yanından sektörde çalışan kadınlara festivale gelme, özel eğitim programına katılma ve çevrelerini geliştirme imkanı sunuyor. Rafineri metin yazarı Deniz Dülgeroğlu bu yıl programa kabul edilen isimler arasındaydı ve kendisiyle başvuru sürecine dair detayları konuşmuştuk. See It Be It 2019 için de başvurular başladı.

See It Be It 2019 neler sunuyor?

See It Be It’in bu yıl sunduğu olanaklar arasında; yöneticiliğe yönelik eğitim programı, sektördeki erkek ve kadın liderlerle gerçekleştirilen özel mentorluk oturumları, uluslararası çevre geliştirme, sektördeki en etkili liderlere erişim ve See It Be It savunucusu olarak desteklenmek yer alıyor.

Programın bu yılki planında; sahne arkasında jüri odasına erişme imkanı, See It Be It katılımcısına özel rehberlik hizmeti gibi olanaklar da sıralanmış. Seyahat, konaklama ve festival girişi de See It Be It tarafından karşılanıyor.

See It Be It 2019 Yaratıcı Sektörün Yeni Kadın Liderlerini Arıyor

See It Be It 2019 için başvurular 13 Ocak’ta sona eriyor. Buradan başvurunuzu yapabilir veya geleceğin kadın lideri olacağına inandığınız arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Görsel: Cannes Lions