Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sahil, Jack Black ve Gorillaz: Hoş Geldin Yaz!

Sahil, Jack Black ve Gorillaz: Hoş Geldin Yaz!

Gorillaz çıkaracağı yeni albümden Humidity şarkısına müzik videosu yayınladı ve videoda Jack Black gruba eşlik ediyor.

Yaz geldi. Birçoğumuz mesai saatleri içerisinde dışarıya, gökyüzüne bakıp iç geçiriyoruz. Aklımızda binbir türlü tilki dolaşıyor ve yaz planlarını aklımıza sokuyor. Hadi onları çalışırken aklımızdan kovaladık diyelim, bu sefer sosyal medyada akışlarımızda karşımıza öneriler çıkıyor. Hepimiz hafta içi güzel olan havanın hafta sonuda devam etmesini arzuluyoruz. Parklara koşup uzanmak, arkadaşlarla sahilde bir gündüz keyfi yapmayı istiyoruz. Ama ne yazık ki bugün Cuma. Evet, biliyorum, Cuma en zor gün. Hele mevsimlerden ay ise. Olsun ama bir yandan da Cuma demek öğleden sonraları akşama yaklaştıkça happy hour yapma ihtimallerini artırıyoruz demek değil mi?

Gorillaz’dan Güneşli Havalar Şarkısı

Eğer bugün yoğun bir gününüzse de üzülmeyin. En azından Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan haftanın son mesaisini şenlendirecek bir şarkıyla karşınızdayız. Gorillaz çıkaracağı yeni albümden bir müzik videosu yayınladı. Gorillaz’a bu videoda eğlenceli oyuncu ve müzisyen Jack Black eşlik ediyor.

The Now Now albümü 29 Haziran’da çıkacak. Gorillaz albümden “Humidity” ve “Lake Zurich” isimli iki şarkıyı tanıttı. Humidity şarkısını caz ve soul ikonu George Benson’la kaydettiler. Müzik videosunda da Jack Black bizlere sahilde gitar gösterileri yapıyor. Videoda Gorillaz ekibini sahilde çeşitli aktiviteler içerisinde görüyoruz. Biri sahilde patenle gezerken bir diğeri satranç oynuyor mesela. Sakin, şarkı gibi yaz ruhunu taşıyan bir video olmuş.

Gorillaz bu albümüyle birlikte bir müjdeyi daha hayranlarıyla paylaştı. Demon Days Festival bu sene ikincisiyle geri dönüyor ve 20 Ekim’de Los Angeles’tan başlıyor.

Görsel: YouTube