Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix’in Yeni Filmini Deadpool’un Ekibi Yazıyor, Transformers’ın Yönetmeni Çekiyor!

Netflix’in Yeni Filmini Deadpool’un Ekibi Yazıyor, Transformers’ın Yönetmeni Çekiyor!

Ryan Reynolds, Michael Bay ve Deadpool yazarları Netflix filmi yapıyorlar.

Netflix güzel bir dizi ve film izleme platformu. Birçok dizisinin ve filminin haberini biz de yapıyoruz. Stranger Things’in ikinci sezon kampanyaları, Black Mirror’ın reklamları, Bright’ın yerelleştirilmiş reklamları gayet tadında ve hoştu. Ama bakın reklam ve pazarlama kampanyaları hoştu diyorum. İçerikleri incelememiz gerekirse özellikle film içerikleri biraz 25 yaş altı gençlerin hedef kitle olduğunu gösteriyor.

Netflix Komedi Aksiyon Denklemini Oturtuyor mu?

Bright özellikle dünyada çok fazla negatif eleştiri almıştı. Yani evet ana karakter siyah, Will Smith ve bu sefer dünyayı kurtarmasa da bir noktada kurtarılmasına yardım ediyordu ama Orklar üzerinden çok ciddi ırkçı söylemler vardı filmde. Ve izlerken atlayarak izleseniz de ne bir diyalog ne de konuyu kaçırdığınıza üzülürdünüz. Tabii ki tüm yapımları kötü diyemeyiz Dark çok başarılı yazılmış bir diziydi mesela. Hikaye örgüsü inanılmazdı. Ya da The Meyerowitz Stories çok başarılı bir filmdi yine.

Her neyse Netflix’in içeriklerinin senaryo ve hikayelerinin eleştirileri ciddiye alınıyor demek ama. Nereden alındığını fark ediyoruz? Şuradan, Deadpool’un yazarlarını, Ryan Reynolds’u ve Michael Bay’i barındıran yeni bir aksiyon film projesini duyurdular. Daha doğrusu bu haberi Hollywood Reporter paylaştı.

#Deadpool2 opens TONIGHT. Get tickets at fox.co/DP2Fandango

A post shared by @ deadpoolmovie on

Michael Bay zaten aksiyon filmlerinde adını kanıtlamış bir yönetmen. Bad Boys, Transformers serisi gibi filmlerle yıllar içerisinde üzerimize aksiyonu kepçeyle attı sinema salonlarında. Duyurulan filmin adıysa Six Underground. Film kendilerini öldü gösteren 6 milyarderin kötü adamları yenmek için bir araya gelip elit bir ekip kurmasını anlatıyor. Filmin yazar kadrosunu Deadpool ve Zombieland’in yazarları oluşturuyor. Yani bu filmde de süper kahramanlarla biraz dalga geçildiğini görürsek ve bolca kahkaha atarsak şaşırmayız. Filmin prodüksiyonunun bu yaz başlaması ve 2019’da Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

Şimdiye kadar dizileri geçer not almasına rağmen özellikle aksiyon, fantastik, bilimkurgu türlerindeki filmleriyle Netflix tam olarak izleyiciler ve eleştirmenlerden geçer not almadı diyebiliriz. Ama Deadpool’un yaratıcı ekibi ve Hollywood’un en aksiyonu bol yönetmeniyle bir ekip kurmaları şimdilik bir meraklandırmayor değil. En azından bu film için beklentilerimiz biraz daha eğlenceli olacağına dair olabilir.

Görsel: Charles Deluviofreestocks.org, Instagram