Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Rexona’dan Türkiye’nin En Sevilen Hareketleri

Rexona’dan Türkiye’nin En Sevilen Hareketleri

2015 yılında Türkiye’nin en sevilen deodorant markası seçilen Rexona, Türkiye’nin en sevilen hareketlerini yeni reklam videosunda topladı ve Rexona’yı tercih eden Türk insanına teşekkür etti.

Ipsos‘un MediaCat dergisi için gerçekleştirdiği 2015 yılı “Türkiye’nin LoveMark’ları” araştırması sonuçlarına göre Türkiye’nin en sevdiği deodorant markası seçilen Rexona, Türk halkına teşekkür etmek üzere Türkiye’nin en sevilen hareketlerini hazırladığı yeni reklam kampanyasında bir araya topladı.

Rexona Türkiye’nin Manajans/JWT‘yle birlikte hazırladığı reklam kampanyasında; bahar temizliği için terasta halı döven kadınlar, sahil kenarında satış yapan kestaneciler, hamur açan teyzeler, ofiste evrak işleriyle uğraşanlar, yolda kalan arabayı iterek hareket ettirmeye çalışanlar, koşu yapanlar, belediyeye ait spor aletlerinde spor yapanlar, pilates yapanlar, eşya taşıyanlar, horon tepen bir folklor ekibi, düğünde damat halayı çekenler, ip atlayıp, seksek oynayan kız çocukları, sınıfta uzun eşek oynayan erkek çocukları, futbol ve basketbol maçı yapanlar; kısacası hareket halindeki birçok insan yer alıyor.

İnsanlar, elektronik dans müziği grubu Reel to Real’ın 1993 yılına ait parçası “I Like to Move It”in farklı bir versiyonu eşliğinde fiziksel hareket gerektiren eylemler gerçekleştiriyor. “Türkiye bu hareketi sevdi” söylemiyle devam eden reklam videosu, “Rexona varsa hareket özgürlüğü de var” söylemiyle son buluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ryy81f7MMOI
Künye:

Reklam Veren: UNILEVER
Başlıklar: “Rexona//Türkiye bu hareketi sevdi!”
Reklam Ajansı: Manajans/JWT
Yaratıcı Yönetmen: Sami Basut
Kıdemli Reklam Yazarı: Deniz Ergin
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Ümit Taşlı
Metin Yazarı: Hüseyin Gündüz
Sanat Yönetmeni: Ümit Aydın
Grafiker: Özgür Akgül
Prodüksiyon Grup Yöneticisi: Şafak Serter
Yapımcı: Ahmet Bayık
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Leslie Krespin
Müşteri Yöneticisi: Ece Özyurt
Müşteri Süpervizörü: Setenay Ergin, Nuran Rona
Müşteri Temsilcisi: Sevim Özgür

Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Yönetmen: Eric Hillenbrand

Görsel: YouTube