Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dedektif Stripes’ın deodorant iz sorunu…

Dedektif Stripes’ın deodorant iz sorunu…

Rexona’nın erkek serisinden sürüldüğünde iz bırakmayan Rexona Invisible ürün tanıtımı için 1970’lerin en “cool” dedektifi Stripes ile anlamışlar ;))

Dedektif Stripes‘da isminden hissedildiği gibi çok “cool” olmasına karşın, deodorant izlerinden dolayı herkes tarafından madara edilen bir polis.

Sitenin prodüksiyonu muhteşem! Şurdan tüm yapım aşamalarını görebilirsiniz. Hatta çıkan sorunları bile yazmışlar (çekim günü aktörün işinin çıkması, internetleri olmadığı için yeni gelen aktörün resimleri görmek için Starbuck’a gitmeleri vs.)

Renkler, komposizyon hepsine bayıldım. Görsellik konusunda bu kadar tatmin eden bir sitenin daha interaktif olmasını beklerdim.

Sitede tek yapılan bölümlerin yüklenmesini beklemek, mouse’u sağa ya da sola çekiştirip videoları izlemek. Biraz daha oyuncak istedim açıkçası. Bu arada site bir hayli yüklü. Bir bölümü izledikten sonra internet bağlantınıza göre ekranda öylece durup beklemeniz gerekebiliyor (ekranda sağ aşağıda loaderı görebilirsiniz)

Toplam 5 bölümden oluşan sitede, bölüm sonlarında izlediğiniz için size minik ödüller veriyor (ekran koruyucu, papertoy, wallpaper, cep telefonu zili)

Sitenin müziklerini sevenler, şurdan mp3 olarak indirebilirler.

Bu arada haberi sonuna kadar okuyan varsa lütfen sitenin altında yer alan dil tercih kısmına bir tıklayabilir mi? Küçük bir butonun site ile ne kadar uyumlu olduğunu göstermek istedim. Duygulandırdı bu site beni 🙂

Ajans: Group W