Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılık Vakfı sitesi yenilendi

Reklamcılık Vakfı sitesi yenilendi

Reklamcılık Vakfı, ya da kısaca RV, Türkiye'de reklam sektörünün kurumsallaşması, kurallarının, standartlarının belirlenmesi ve nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi için kurulan ve emek veren güzide bir kuruluş. Benim reklam sektörüne girmemi sağlayan da RV'nin ilk eğitimlerinden olan "Reklamcılık Yazokulu"dur bu arada, hey gidi günler.

RV sonunda internet sitesinde kapsamlı bir değişiklik yapmış. Hem görsel olarak çok modern ve taze bir tarza doğru gitmiş, hem de arayüzde menüsünü daha efektif bir şekilde tasarlayarak kullanışlı hale getirmiş (reklam sektörüne girmek isteyenler diye menü başlığı var mesela).

Sitedeki bir diğer yenilik ise, Sektörden bölümü içinde yer alan bir blog. Burada Sezyum'un seçtiği bazı hoşlukların yanısıra sektörden yaratıcı yönetmenlerin de yazılarına yer vermeye başlamışlar.

Tüm sitede Twitter gibi yaygın sosyal paylaşım araçlarıyla uyumlu içerikler var. Bir tek, bu sık güncellenen sektörden bölümünün bir RSS yayınını göremedim. Bu RSS desteğini de eklediklerinde site tadından yenmeyecek kıvama gelecek herhalde.

Sektöre hayırlı olsun, RV'ye tebrikler.

http://www.rv.org.tr/