Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google ve Reklamcılık Vakfı İş Birliğiyle “Hızlı Şarj”

Google ve Reklamcılık Vakfı İş Birliğiyle “Hızlı Şarj”

Google ve Reklamcılık Vakfı tarafından ortaklaşa hazırlanan Enerjisa sponsorluğundaki sertifikalı eğitim programı Hızlı Şarj, 18 Şubat'ta başlıyor.

Google ve Reklamcılık Vakfı tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Enerjisa sponsorluğuyla gerçekleşecek Hızlı Şarj RV Digital Masterclass Powered by Google sertifika programı 18 Şubat Pazartesi başlıyor. Programda yer alan başlıklar; yeni dijital reklam ekosistemi, data odaklı yaratıcılık, içerik (gerçek zamanlı içerik, YouTube içerikleri, içerik stratejisi), performans pazarlaması ve sosyal medyaya yeni bakışlar olarak sıralanıyor.

Hızlı Şarj 18 Şubat’ta başlıyor

Hızlı Şarj RV Digital Masterclass Powered by Google sertifika programı 3 hafta sürecek, hızlandırılmış ve yoğun bir eğitim. Programın ilki Google Tekfen Plaza merkezinde gerçekleştirilecek ve 2 Mart’ta tamamlanacak. 28 saatlik içerik, 18 eğitim seansı ve bir atölye çalışmasından oluşan programda; 20’den fazla Türk ve yabancı eğitimci bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Dijital dünyanın hızlı evrimi, ona hızla adapte olmayı ve hızla öğrenmeyi gerektiriyor. Hızlı Şarj da bu ihtiyacı karşılamak üzere tasarlanmış, hızlı ve etkili yeni bir eğitim yaklaşımı olarak tanımlanıyor. Programı tasarlayanlar Google, RV Asbaşkanı ve TBWA\ISTANBUL Chief Strategy Officer Toygun Yılmazer ve İsmail Seval.

Sektörün içindeki profesyoneller için tasarlandı

Hızlı Şarj, 5 yıl ve üzeri deneyime sahip deneyimli ajans ve reklamveren yöneticileri için tasarlanmış bir eğitim programı. Reklamcılığın bütünüyle dijitalleştiği ve sürekli değişim geçirdiği günümüzde, bu değişime paralel olarak sürekli bilgilerini güncelleme gereksinimi hisseden profesyonellere fayda sağlaması amaçlanıyor. Program, katılımcılara global vizyon ve uygulama pratiği kazandırmayı vadediyor.

Hızlı Şarj’ın içeriğine dair daha detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz. Sorularınız varsa veya programda yerinizi ayırtmak isterseniz de burada ihtiyacınız olan irtibat bilgilerini bulabilirsiniz.

Görsel: Reklamcılık Vakfı