Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çaylak Kampı Genç Reklamcı Adaylarını Bekliyor

Çaylak Kampı Genç Reklamcı Adaylarını Bekliyor

Reklamcılık Vakfı'nın sektöre gitmek isteyen yaratıcı gençlere yönelik eğitim programı Çaylak Kampı yeni reklamcıları bekliyor.

Reklamcılık Vakfı, reklam ve iletişim sektöründe çalışmak isteyen yaratıcı gençlere yönelik eğitim programı Çaylak Kampı’nın başvuru topladığını duyurdu. Program gençlere ulaşmayı, onlara sektörün temellerini ve işleyişini aktararak onları pazarlama-iletişim dünyasına kazandırmayı hedefliyor.

Çaylak Kampı, Tadelle sponsorluğunda 25 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bir çok sektör uzmanı, ajans yöneticisi ve yaratıcı ismin yer alacağı ve değerlendireceği eğitimin süresi Salı-Çarşamba-Perşembe olmak üzere 2 hafta sürecek.

Kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için sıkı program

Reklamcılık Vakfı’nda gerçekleşecek olan kamp süresince yapılacak eğitimlerde; reklamcılık hayatında dijital dönüşümün içgörüleri, marka entegre iletişim teknikleri, ajanslarda çalışmanın dinamikleri, yaratıcı süreç, medya ve dijital ajanslardaki yeni iş alanları ve yeni nesil iç görüler ele alınacak.  Eğitimin genel havası reklamcılık dünyasında hayatta kalma rehberi niteliği taşıyor. Bu anlamda iletişim sektörünün işleyişiyle ilgili pratik ağırlıklı bir eğitim olacak. Hatta kampın son gününde katılımcı gençler, bir konkur havasında grup çalışmalarının sonuçlarını ajans yetkili ve yöneticileriyle paylaşacak.

Eğitimin içerikleri PublicisOne Strateji Direktörü İsmail Seval ve Havas CEO’su Serhat Akkılıç tarafından yaratılan kamp; reklam filmi prodüksiyonundan dijital stratejiye, veri analizinden müşteri temsilciliğinin inceliklerine pek çok konu başlığını kapsıyor. Çaylak Kampı; gerek sektörü tanıma, gerek reklam ve pazarlama dünyasının önde gelen isimleriyle tanışma, gerek kapsamlı bir eğitim sunması açısından; iyi bir staj kapmanın giderek güçleştiği reklam sektöründe değerli bir fırsat sunuyor.

Kampa başvuru koşulları, içerik detayları ve diğer ayrıntılara Reklamcılık Vakfı’nın internet sitesi üzerinde yer alıyor. Başvuru dijital, marka, reklam, medya alanlarına ilgi duyan, güçlü bir portfolyoya veya iyi bir not ortalamasına sahip üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açık. Başvurular arasından sektörde kariyer yapmaya istekli en parlak adaylar seçilecek. Katılım ücreti içinse Reklamcılık Vakfı’na yapılan  75 TL’lik teyit amaçlı bağış yapılıyor.

 

Görsel: RV