Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaratıcı Gençlere Yönelik Eğitim Programı: Çaylak Kampı

Yaratıcı Gençlere Yönelik Eğitim Programı: Çaylak Kampı

Pazarlama ve iletişim sektörüne girmek isteyen gençler Reklamcılık Vakfı'nın düzenlediği Çaylak Kampı sayesinde sektörün uzman isimleriyle tanışma ve onlardan eğitim alma fırsatı yakalıyor.

Reklamcılık Vakfı tarafından açılan yaz okulu projesi Çaylak Kampı reklam ve iletişim sektöründe çalışmak isteyen yaratıcı gençlere yönelik bir eğitim programı. Yaratıcı gençlere ulaşmayı, onları pazarlama ve iletişim sektörüne kazandırmayı hedefleyen eğitimde üniversite 3. veya 4. sınıf öğrencileri iki hafta süreyle kapsamlı bir oryantasyon programına dahil oluyor ve sektörün uzmanlarından ders alıyor.

Reklam sektörüne ilgili öğrenciler için kapsamlı bir program

Bu yıl Eti sponsorluğunda gerçekleştirilen Çaylak Kampı boyunca öğrenciler sektörden profesyonellerle buluşma, teorik ve pratik eğitimler alma imkanı buluyor. Öğrenciler, pazarlama iletişimindeki farklı disiplinleri ve departmanları alanından uzman kişilerden dinleme ve bilgi edinme fırsatı yakalıyor.

çaylak kampı

Katılımcılar Çaylak Kampı 2021 süresinde; ajanslarda çalışmanın dinamikleri, yaratıcı süreç, sosyal medya yönetimi, müşteri deneyimi haritası, tasarım odaklı düşünme, kampanyayı farklı mecralara yorumlama gibi çeşitli alanlarda eğitimler alacak.

Çevrimiçi gerçekleştirilecek eğitimde 16-25 Ağustos tarihleri arasında brief, debrief, hedef kitle, ölçümleme ve içgörü gibi teorik eğitimler verilecek. Öğrenciler 1-2 Eylül tarihleri arasında ise bu yılın sponsoru Eti’den aldıkları gerçek bir brief üzerinden hazırladıkları kampanyaları eğitmenlere sunacak.

Program akışına ve eğitmenlere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Çaylak Kampı 2021’de yer almak isteyenlerin kayıt formunu doldurması ve formda yer alan IBAN numarasına eş zamanlı olarak 250 TL yatırması gerekiyor. Başvurular 13 Ağustos Cuma saat 13:00’e kadar yapılabilir.

Görsel: Reklamcılık Vakfı