Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılık Vakfı / Vodafone Freezone’dan Çaylak Kampı

Reklamcılık Vakfı / Vodafone Freezone’dan Çaylak Kampı

Reklamcılık Vakfı En Çevik Çekirgeleri Çaylak Kampı’na Bekliyor!

Üniversitelerin yaratıcı bölümlerinde okuyan öğrencilere yönelik bu organizasyona katılma şartı basit: Çevik bir çekirge olduğunuzu, “iyi”, “çok iyi” olduğunuzu kanıtlayın.

Başka bir güzel haber de, 11-22 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Reklamcılık Vakfı / Vodafone Freezone Çaylak Kampı’na katılımın % 100 burslu olması. Burada Vodafone Freezone'un desteğini de tebrik etmek gerek sanırım.

Kampa Kimler Katılabilecek?
Güzel Sanatlar ve İletişim fakülteleri gibi, yaratıcı endüstrilerle ilgili bölümlerde 3. ve 4. sınıfta okuyan ya da yeni mezun gençler. Kariyerine pazarlama – iletişim sektöründe yön vermek isteyenler. Vakfın yarışmaları, eğitim vb. etkinliklerinde üstün başarı gösterenler; Çıtır Fikir, Genç Kırmızı Yarışmaları ile Kırmızı Kalem Atölye birincileri. Akademik performansıyla öne çıkanlar (onur öğrencisi, ¾ GPA vb). Portfolyosuyla öne çıkanlar.

Kampın Ne Faydası Var?
İletişim ustaları ile buluşma ortamı, İletişim ve yaratıcı stil/üsluplar hakkında bilgi edinme fırsatı, İletişim sektöründe “nerede?”, “hangi bölümde”, “hangi yaklaşım ve ortamda -kariyer yapabilirim?” sorularına yanıt bulma olanağı. Eğlenceli, dinamik, interaktif bir ortamda bulunma fırsatı, Sektördeki işleri, iş bulma tekniklerini öğrenme olanağı. Gezme, görme fırsatı.

Kamptan Sonra Neler Olacak?
Katılımcılar sektördeki iş başvuru süreçlerini etkin yönetebilmelerine destek olacak şekilde düzenlenen “Coaching Programı”na katılma hakkı kazanırlar. Yaratıcı Yetenek Programı kapsamındaki “Asistanlık” havuzuna dahil edilebilirler. Monster’ın katkılarıyla oluşturulacak on-line kariyer fuarına katılabilirler ve kariyer yapmak istedikleri alanlara göre ilgili ajans ve kurumlara yönlendirilebilirler.

Program akışı ve detaylı bilgi için: www.rv.org.tr