Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Modern Kadına Tavsiye: Rahatla, Nefes Al, Bırak Gitsin

Modern Kadına Tavsiye: Rahatla, Nefes Al, Bırak Gitsin

Sanctuary Spa’nın hazırladığı kampanya videosunda orta yaşın üzerindeki bir grup kadının hayatla ilgili ilham verici tavsiyelerini izliyoruz.

Hepimiz günlük hayatın içinde kayboluyor, önceliklerimiz arasında sıkışıyoruz. Sürekli yoğunuz, her daim bir telaş içindeyiz. Peki ama neden? Hayat kaçıp giderken üzerimizde sürekli bir şeyleri başarabilme, mükemmel olma baskısıyla yaşamak ve hayatı kendimize zehir etmek neden?

Sanctuary Spa’nın yaptığı bir araştırmaya göre İngiltere’de her 10 kadından 7’si üzerinde mükemmel bir kadın olabilmenin baskısını yaşıyor ve kadınların %80’i kendini yetersiz hissediyor.

Sanctuary Spa’nın bu araştırma sonuçlarına dayanarak hazırladığı “Relax, Breathe & #LetGo” (Rahatla, Nefes Al ve Bırak Gitsin) kampanya videosu, şehir hayatının “modern” kadınlarına tekrar genç olamayacaklarını hatırlatıyor ve onları yoğun ve telaşlı hayat tarzları konusunda düşünmeye itiyor.

Hazırlanan 2 dakikalık videoda orta yaşın üzerinde bir grup kadın kendine soruyor: “Eğer tekrar genç olsaydım, nasıl bir hayat sürerdim?”

Kadınların yaşadıkları hayatla ilgili etkileyici kişisel değerlendirmelerini, hayatın güzel anları ve anlamıyla ilgili yorumları, tavsiyeleri ve ağızlarından çıkan her kelime oldukça ilham verici ve dinlemeye değer:

“Eğer zamanı başa alabilseydim, “yapılacaklar” listesi değil de, “yapılmayacaklar” listesi hazırlardım.”

“Ayaklarım beni hala taşıyacak kadar güçlüyken, dans pistinde biraz daha fazla zaman geçirirdim.”

“Gerçekten zevk aldığım şeyleri yapmak için kendime zaman ayırırdım.”

“Tekrar genç bir kadın olsaydım, “yapmak” değil, “olmak” için zaman harcardım.”

Görsel; Youtube