Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pinkus Eldivenle ile Tabletler Artık Daha Kullanışlı

Pinkus Eldivenle ile Tabletler Artık Daha Kullanışlı

DesignStack.co'nun geliştirdiği Pinkus ile tabletlerde yaşanan dokunmatik ekrana kalem ve bilekle dokunma sorunu çözülüyor.

Design Stack.co, tablet kullanıcılarının dokunmatik ve hassas ekranla yaşadıkları hem kalem hem de bilekle ekrana çift dokunma sorunları çözecek bir ürün geliştirdi. Pinkus adı verilen ürün Kickstarter üzerinden fon arayış sürecinde.

Pinkus, temel olarak tablette yazı yazarken ve çizim yaparken yaşanılan dokunmatik ekran sorunlarını çözmek üzere serçe parmağa geçirilen basit bir ürün. Kullanılmadığı zamanlarda çantada az yer kaplıyor hatta kalemlik olarak kullanılabiliyor. Ayrıca Pinkus mükemmel bir ekran temizliyicisi olarak da tasarlanıyor.

İlk versiyonu olarak 5 farklı renk seçeneğiyle üretilen fakat DesignStack.co daha sonra bu ürünü daha da ilginç kılacak tasarımları, eserleri Pinkus’a aktarmaya karar veriyor. Van Gogh’dan Starry Night (Yıldızlı Gece), Picasso’dan Love gibi eserlerin yanı sıra eğlenceli ve renkli çizimlerde Pinkus bulunuyor. Van Gogh’un ölümsüz eseri Starry Night’ın Pinkus’a aktarılması ise 2 gün sürüyor. Kickstarter’da destekçi olarak da 11.50’den başlayan fiyatlarla ilk üretilen Pinkus’lardan birine sahip olabilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/designstack/pinkus-write-better-with-your-stylus-and-tablet/

Görseller; Kickstarter