Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaratıcılığa Eğlence Katan Mıknatıs Uçlu Kalemler

Yaratıcılığa Eğlence Katan Mıknatıs Uçlu Kalemler

Yazı yazmak ve çizim yapmak Magnetips kalemlerle eğlenceye dönüşüyor.

Ürün Tasarımcısı Noam Bar Yohai, grafik sanatçısı ve illüstratör Jo Hill’le bir araya gelerek Magnetips adını verdikleri manyetik uçlu renkli kalemler tasarladı. İkilinin yola çıktığı fikir yalnızca yaratıcı insanların kullanabileceği kaliteli ve yeniden doldurulabilir kalemler tasarlamak değildi. Projenin mimarları, kalemlerin çalışma karmaşası içinde kaybolmamasını ve kullanıldıktan sonra bir kenara ya da çöpe atılmamasını sağlamak istedi. Kısacası uzun ömürlü ve doldurulabilir bu kalemler ofisteki masanızın üstünde uzun bir süre misafir olmak için bir Kicstarter projesi olarak yola çıktı.

Kalemlerin her birinin iki ucunda da neodimiyum mıknatıslar bulunuyor ve bu mıknatıslar sayesinde hem diğer Magnetips kalemleri çekebiliyor hem de metal objelere ve yüzeylere yapışık kalabiliyor.

Böylece kalemleri oluşturulacak farklı şekillerde saklamak ya da masanın bir köşesine yerleştirmek kolaylaşıyor. 20 farklı renkteki kalemden oluşan set tasarım çizimlerinde renklendirme yapmak veya yazı yazmak için kullanılabiliyor.

Çizim yaparken ya da yazı yazarken ilham gelmediğini hissettiğinizde çeşitli şekiller oluşturabileceğiniz, hatta kalemleri uç uca ekleyip çevirebileceğiniz eğlenceli kalem seti, Kickstarter üzerinde belirlediği hedefin oldukça üzerinde, %2889 fonlanarak gerçeğe dönüşecek. Magnetips’in tüm renklerinin olduğu seti ise 24 sterlin, 34 dolar, 31 euro olarak belirlenmiş.

Kampanya için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Görsel: Magnetips, YouTube