Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Oturduğunuz Yerden Sipariş Vermenizi Sağlayan Ev Tipi Kiosk

Oturduğunuz Yerden Sipariş Vermenizi Sağlayan Ev Tipi Kiosk

Burger King, 1 Nisan için hazırladığı şakada insanların evlerinden sipariş verebilmelerini sağlayan bir Whopper kiosku yarattı.

1 Nisan, iyi-kötü pek çok şakanın yapıldığı bir gün. Annelerden eşlere, sosyal medya ünlülerinden markalara herkes kendini bu şaka furyasına kaptırıyor. Zaten kendinden şakacı bir marka olan Burger King de 1 Nisan’ı atlamadı tabii. ABD kapsamındaki Çikolatalı Whopper lansmanının yanına bir de Belçika için evden sipariş vermenizi sağlayan kiosk ile 1 Nisan’a iki şakayla katıldı.

Burger King’in Belçika’ya girişiyle büyük popülerlik kazanması ve restoranların hep dolu olmasından hareket eden Buzzman Paris; 1 Nisan için insanların beklemeden sipariş vermelerini sağlayan bir sistem tasarladı. “Whopper Easy Order” adını taşıyan bu self servis kiosku, Burger King sevenlerin evlerinin konforu içerisinde siparişlerini geçebilmelerine izin veriyor. En azından film öyle diyor zira tüm olay aslında bir şaka tabii.

Uygulama Değil, Kiosk!

Kampanyanın filminde, kişisel kioskunuzun evinize teslim edileceği söyleniyor. Siz de ister yatak odanızdan, ister duştayken ekrana dokunarak en yakın Burger King’den Whopper’ınızı ısmarlıyorsunuz. Sonra da restorana gidip hiç beklemeden hamburgerinizi alabiliyorsunuz. Hatta evinde bu kiosku bulunduranların kapısının önünde komşuların kuyruğa girmesi bile mümkün.

Tabii, bu uygulama çağında koskoca kiosk ile sipariş verdirmek yerine bir uygulama da işi çözebilir diyebilirsiniz. Nitekim, videodaki adam bu soruyu soruyor. Burger King’in cevabı ise “Evet ama böylesi daha havalı!”

Künye:

Reklamveren: Burger King Belgium
Reklam Ajansı: Buzzman, Paris
Ajans Başkanı/ Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Georges Mohammed-Chérif
Başkan Yardımcısı: Thomas Granger
Genel Müdür: Julien Levilain
Yaratıcı Yönetmen: Louis Audard, Tristan Daltroff
Sanatsal Yönetim: Edouard Jacquelin
Müşteri İlişkileri: Xavier Devaux Landragin
Yönetici Asistanı: Quentin Seguret
Sosyal Medya Sorumlusu: Julien Scaglione
Halkla İlişkiler / İletişim Sorumlusu: Amélie Juillet
Halkla İlişkiler / İletişim Asistanı: Paul Renaudineau, Suzanne Langlais, Victoire Fouquet-Lapar
Haklar Yönetimi: Dee Perryman
TV Yapım Sorumlusu: Vanessa Barbel
TV Yapım: Benoit Crouet
Yapım / Post prodüksiyon: VOIR Pictures
Ses Yapım: THE
Yönetmen: Théodore Bonnet
Yapımcı / Post Prodüksiyon Yapımcısı: Aurelien Drosne

Görsel: YouTube