Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Otomobil Satışları Deprem Yardımlarına Dönüşecek

Otomobil Satışları Deprem Yardımlarına Dönüşecek

Nissan Türkiye, her otomobil satışında AFAD, AHBAP, AKUT veya Kızılay'a 20 bin TL bağışlayan müşteriler için bu tutarı satış ücretinden düşeceklerini açıkladı.

6 Şubat tarihinde peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından son yılların en uzun Şubat ayını geride bırakırken, ülke olarak önümüzde depremin etkilerini maddi ve manevi şekilde hafifletmeye çalışacağımız uzun bir iyileşme dönemi bulunuyor. Özellikle depremden etkilenen bölgelerde hayatın her alanında ayağa kalkabilmek için 100 metrelik bir koşudan ziyade uzun bir maratona benzeyen bu iyileşme sürecinde sürekliliği sağlamak her zamankinden daha önemli.

Bu bağlamda pek çok kişi, kurum ve kuruluş gibi ilk etapta acil ihtiyaç malzemeleri ve nakdi yardım yapan markalar, bölgeye yönelik olarak artık etkisi daha uzun süreye yayılan projeler geliştirmeye odaklanıyor. Nissan Türkiye de bu markalardan biri.  Daha önce bünyesindeki 4×4 araçları deprem bölgesine göndererek operasyonel destek sağlayan, 1 milyon Euro tutarındaki nakdi yardımın yanı sıra ihtiyaç malzemelerini içeren iki yardım tırını bölgeye ulaştıran Nissan Türkiye, afet yardım çalışmalarına yaptığı desteği genişlettiğini duyurdu.

Nissan Türkiye, yeni otomobil satışlarında AFAD, AHBAP, AKUT veya Kızılay’a 20 bin TL tutarında bağış yapacak müşterilerin, bağış makbuzlarını Nissan yetkili satıcılarına ibraz etmeleri halinde bu meblağı, satın alacakları aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatından düşeceklerini açıkladı. Şirket, bu kararıyla birlikte depremden etkilenen bölgelere sağladığı desteği genişletmek amacıyla müşterileri ve bayilerini de içine kattığı bir yardım ağı oluşturmuş oldu.


Görseller: Nissan, Twitter, Instagram