Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Deprem İçin Sanatla Dayanışma

Deprem İçin Sanatla Dayanışma

Yardım kuruluşlarına iletilen bağışları artırarak deprem mağdurlarına destek olmak isteyen sanatçılar, Sanatla Dayanışma platformunda bir araya geldi.

Sanatçılar, deprem mağduru vatandaşlara destek olmak amacıyla AKUT, Ahbap Derneği, İhtiyaç Haritası gibi kurumlara bağış yapılmasını artırmak için sivil bir girişim olan Sanatla Dayanışma platformunda bir araya geldi.

Sanatçıların eserlerini satışa sunduğu platformda, satın alma bedelleri Sanatla Dayanışma’nın destek verdiği AKUT ve Ahbap gibi sivil yardım ve kurtarma kuruluşlarına iletiliyor. Sanatçı ve sanatseverler arasındaki iletişimi sağlayan Sanatla Dayanışma platformu, ödeme ve kargo süreçlerine doğrudan dahil olmuyor.


Sanatçıların bir form doldurarak kendi bağış tutarlarını belirleyebildikleri süreçte, sanatçıların işlerini satın almak isteyenler doğrudan adı geçen kurumların bağış sayfasına yönlendiriliyor. Herhangi bir eseri satın almak isteyen sanatseverlere, satın alma işlemini başlattıktan sonra bağışı gerçekleştirene kadar  6 saat süre opsiyonu tanınıyor. Satın alma sonrasında bağış dekontu satın alan kişiye kargo ya da elden teslim ediliyor. Platformun web sitesi sürekli güncelleniyor. Bu nedenle yeni eserleri web sitesinden ya da platformun Instagram hesabından takip edebilirsiniz.


Görseller: Twitter, Instagram