Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Önce Kalbini Sonra Kapılarını Aç

Önce Kalbini Sonra Kapılarını Aç

Bana Göz Kulak Ol Derneği, sokaklarda ve barınaklarda yaşam mücadelesi veren can dostlarımız için yeni bir kampanya filmi yayınladı.

Bana Göz Kulak Ol Derneği (BGKO) 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü, “beni sen inandır” kampanyasıyla kutladı. Film, “Onları iyi insanlar olduğumuza inandırmak elimizde! Önce kalbini sonra kapılarını aç!” mesajıyla paylaşıldı. Paylaşımda, hikayenin ve dolayısıyla kampanyanın devam edeceğinin sinyali verildi.

Gerçek sokaklarda ve gerçek insanların arasında yaşayan animasyon karakter Badi, bir sokak köpeği olarak başrolde. Sokağa atılmış cins bir köpek olduğu belli olan bu sevimli karakter, sürekli insanlarla etkileşim halinde. Kendisine verilen mamayı yerken, barınakta kürekle öldürülen köpeğin haberini duyuyor ve içi bir anda insanlara karşı korkuyla doluyor. Hemen insanların arasından ayrılıp saklanıyor. Ardından saklandığı yerde kendisine uzanan elleri görüyoruz. Acaba bu ellerin sahibi iyi niyetli mi? Dostumuz bunu anlayana kadar olduğu yerde titremeye devam ediyor. Sonunda Badi’ye uzanan ellerin, onun yeni ailesine ait olduğunu gösteren film, mutlu sonla bitiyor.

Kampanya, Dancefloor Agency imzasını taşıyor. Film, tamamen gönüllü sanatçıların desteğiyle hayata geçirilmiş. Seslendirmede Haluk Bilginer, vokalde Sertab Erener görev alırken Bennu Yıldırımlar, Burak Deniz ve Aslı Tandoğan gibi sevilen oyuncular filmde rol almış. Tam listeyi aşağıdaki künyede görebilirsiniz. Derneğin ana sponsoru Koton da destekçiler arasında.

Künye:

Şarkı: Pinhani
Müzik: Barış Manisa
Gönüllü Oyuncular: Burak Deniz, Pelin Akil Altan, Melisa Şenolsun, Özge Yağız, Bennu Yıldırımlar, Gökhan Mumcu, Yeliz Gerçek, Aslı Tandoğan, Aslı Tosya, Özge Özder, Sinan Güleryüz.

Proje tasarım: Özge Özder, Aslı Tandoğan, Begüm Birgören, Kunter Manisa, Barış Manisa, Sinan Güleryüz

Ajans: Dancefloor Agency
Yapım şirketi: PToT Film
Post Prodüksiyon: Roots Post Prodüksiyon
Yönetmen: Tuğkun Zeroğlu
Yapımcı: Işıl Ege, Lalin Taşa
Kreatif Direktör: Berkay Özay
Müşteri ilişkileri: Berk Yılmaz
Post Prodüksiyon Supervizörü: Elçin Çetin
3D Süpervizörü: Taha Karar
Post Prodüksiyon Asistanı: Ezgi Şenses
Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı
Yardımcı Yönetmen: Merve Ayan
Yapım Amiri: Murat Adıgüzel
Editör: Emre Kurt
Basın ve pr: Icon Talent, Bülent İpek
Makyaj ve saç: Ergün Gezer

Görsel: Bana Göz Kulak Ol Derneği