Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sokak Hayvanlarına Destek İçin Tasarımcı İmzalı Ürünler

Sokak Hayvanlarına Destek İçin Tasarımcı İmzalı Ürünler

Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği tasarımcılarla yürüttüğü projede sahipsiz bırakılan ve sokakta yaşayan hayvanlara destek vermeye devam ediyor.

Gönüllülük esasıyla çalışan Başka Bir Hayat Biliyorum Derneği bu sene de bağış yapan destekçilerine çantalar ve tişörtler hediye ediyor. Burçak Beşlioğlu ve İnci Kutay’ın öncülüğünde kurulan dernek sokakta yaşayan ve sahipsiz bırakılan hayvanların yardımına koşuyor. Bodrum Belediyesi’ne bağlı Turgutreis Geçici Hayvan Bakımevi’yle çalışan dernek bağışlarla yürüttüğü hareketinde hem barınağa hem de sokaktaki hayvanlara yardım ediyor. Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği (BGD) ile birlikte çalışan ekip 2015 yılında Ersin Karabulut’la da bir seri hazırlamıştı.

Dernek sokak hayvanlarına umut olmaya devam ediyor

Başka Bir Hayat Biliyorum Derneği bu sene de yeni projeleri ve tasarımlarıyla hayvanlara umut olmaya devam ediyor. Dernek sanatçı Fırat Bingöl eşliğinde yeni bir çocuk serisine de hazırlanıyor. Öğrencilerin tasarladığı işler bağış yapan destekçilere gönderiliyor. Terk edilen ve sokakta yaşayan hayvanlar hakkında çocukları bilinçlendirmek isteyen dernek atölyeler düzenliyor. Yapılan etkinlikte çocukları hayvanlar hakkında bilinçlendirirken eğitmenlerle birlikte resimler yaptırılıyor. Hazırlanan işlerden bazıları derneğin çocuk serisine eklenecek. Bu sezonun tasarımcıları arasında Haluk Tuncay, Aylin Ocak, Deniz Dülgeroğlu, Pelin Ün, Gizem Şengüler, Fırat Bingöl, Ayşe Deniz Şahin, Günseli Türkay, Emine Sarı, Senem Demirayak, Kaan Ertüz, Asya Aydın, Selin Sürgit bulunuyor.

Fox dizisi Her Yerde Sen ile de bir proje yürüten Başka Bir Hayat Biliyorum Derneği dizi için basın kitleri hazırladı. Ayrıca doğum günlerinde sevdiklerine hediye göndermek isteyen kişileri de düşünen dernek bağış karşılığında doğum günü kutlamaları için hediyeler hazırlıyor. Özel olarak paketlenen hediyeler doğum günü kartıyla birlikte gönderiliyor. Bağış yapan kişilerin çanta istememesi durumunda yapılan yardım karşılığı hazırlanan çantalar köy okullarındaki çocuklara veriliyor. Böylelikle dernek daha önce de yürüttüğü projeye devam ederken okuyan çocuklara yardımını sürdürmüş oluyor.

Başka Bir Hayat Biliyorum Derneği büyük markalarla birlikte iş birliği yaparak daha çok insana sesini duyurmak ve daha çok bağış toplamak istiyor. Bu desteğin sağlanması daha çok sokak hayvanının hayatı kurtaracak. Siz de bağış karşılığı bu güzel çanta ve tişört tasarımlara sahip olmak istiyorsanız derneğin Facebook, Instagram ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Başka Bir Hayat Diliyorum
Manşet görseli düzenlenmiştir.