Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
OK Go’dan Sıfır Yer Çekimde Müzik Videosu

OK Go’dan Sıfır Yer Çekimde Müzik Videosu

Yaratıcı müzik videoları tamlamasının sözlük karşılığı OK Go, Upside Down & Inside Out parçası için hazırladığı müzik videosunu yayınladı.

Drone ile gökyüzünden görüntü alıp koreografi, optik illüzyonla kurgular hazırlama gibi yaratıcılıklarını boş ovalara serbest bırakan OK Go yeni müzik videolarını da Upside Down & Inside Out parçaları için hazırladı. Ters yüz edip içini dışarı çıkarma telkininde bulunan parça başlığıyla birlikte OK Go, bu müzik videosunu sıfır yerçekiminde kaydediyor.

Uçağa atlayıp gökyüzüne çıkan grup hiçbir şekilde kablo ve yeşil ekran kullanmadan kayıtları tamamlamış. Hatta bunun teyidini de oturdukları veya bir noktaya sabit oldukları anda ayak veya elleriyle kendilerini tutmalarından anlayabiliyoruz. Etrafta bir şeylerin uçuştuğu bir ileri bir geri renk ve eşya cümbüşünün olduğu müzik videosu sağından solundan çekiştirip GIF’ler yaratmayı bekliyor.

Videonun yapım süreci ise S7 Airlines sponsorluğunda Rusya’da gerçekleşmiş. Kozmonotların eğitim aldığı özel uçaklardan birisinde çekilen müzik videosundaki kabin görevlileri olarak da ise S7 Airlines ekibinden Tatyana Martynova ve Anastasia Burdina rol almış.

Görsel; OK Go