Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nusret ve Diğer Kullanıcılar Google Pixel 2’ye Soruyor

Nusret ve Diğer Kullanıcılar Google Pixel 2’ye Soruyor

Google Pixel 2 için çekilen reklam filminde aralarında Nusret gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu kullanıcılar telefon hakkında türlü sorular soruyorlar.

Google’ın akıllı telefonu Pixel 2’nin tanıtımı için çekilen reklam filminde kullanıcılar ve çeşitli ünlü isimler telefon hakkında akıllarına gelen her soruyu hızlıca soruyorlar. Üstelik soru soranlar arasında artık internet fenomenine dönüşmüş olan Nusret de var.

Droga5 tarafından çekilen 2 dakikalık film, hızlı tempolu, dinamik bir film. Filmde; Nusret, rap yıldızı Young MA, David LaChapelle, Dua Lipa, canlandırma sanatçıları Stoopid Buddies ve İngiltere’nin en büyük kasırgalarından birini atlayan hava durumu sunucusu Michael Fish gibi tanınmış isimlerin de aralarında bulunduğu insanlar, telefon hakkında yanıt aradıkları tüm soruları adeta ekrana bırakıyorlar. Dış ses, zaman zaman Google Assistant ile beraber hepsine yanıt veriyor.

“Salt Bae” Nusret de Filmde Yer Alıyor

Sorular çok çeşitli. Gelen yanıtlarsa Pixel 2’yi sadece bir telefon olarak konumlamak yerine Google Assistant’ın gücünden de yararlanarak kişisel asistan olarak yansıtıyor. Bisiklet kilidimin şifresini bana söyleyebilir mi, şemsiyeye ihtiyacım olup olmadığını söyler mi, “Selfie çek” desem selfie çeker mi, Bana “Bae” diye hitap eder mi gibi türlü türlü soru soruluyor. “Salt Bae” olarak tanınan Nusret’ ise klasik tuzlama hareketini yaparken ellerini kullanmadan arama yapıp yapamayacağını soruyor.

Film, telefonun yapabileceklerini hızlı ve eğlenceli bir şekilde izleyiciye aktarıyor. “Ask more of your phone” sloganıyla biten film; Pixel 2’nin bir telefondan çok daha fazlası olduğunu vurguluyor. Hayat kolaylaştıran, kişisel bir asistan gibi davranan, unuttuğunuz özel günleri hatırlatan, sizinle etkileşime giren, akıllı ev sistemlerini yönetebilen bir cihaz bu. Bunun dışında film, Pixel 2’nin iPhone’a karşısındaki avantajlarını da ufaktan vurgulamayı ihmal etmiyor: Hafızası dolmuyor, istediğiniz kadar fotoğraf çekebiliyorsunuz, 15 dakika gibi kısa bir sürede şarj olabiliyor, suya da dayanıklı.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un iPhone ile dalga geçtiği filminden sonra Google Pixel 2’nin avantajlarını ve yetilerini gözler önüne seren bu filmle, iPhone için rekabet sertleşiyor gibi görünüyor.

Künye:
Reklamveren: Google
Reklam Ajansı: 
Droga5
Yapım Şirketi: RESET
Yönetmen: Ian Pons Jewell
Kurgu: Cartel
Post Prodüksiyon: Method
Ses: Sonic Union

Görsel: YouTube