Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müzikle ve Ekranlarla Uyumlu Mozaik Aydınlatma Sistemi

Müzikle ve Ekranlarla Uyumlu Mozaik Aydınlatma Sistemi

Modüler aydınlatma sistemi Nanoleaf Shapes, başka cihazlarla eşleştirildiğinde anlık olarak renklerini değiştirebiliyor.

Kullanıcının duvara istediği şekilde ve istediği sayıda petek ekleyerek özelleştirebildiği modüler ve dokunmatik aydınlatma sistemi olan Helios Touch, yer verdiğimiz en dikkat çekici aydınlatma tasarımlarından biriydi. Şimdi ona çok benzeyen ve petek birimlerin dışınd abaşka birimler de içeren Nanoleaf Shapes var sırada.

Nanoleaf Shapes, petek panellerin yanı sıra üçgen paneller de kullanılabilen ayrıca boyut olarak da farklı panelleri yan yana getirebileceğiniz aydınlatma sistemi. Kullanıcının duvarlarında adeta dinamik bir sanat eseri oluşturmak üzere dilediği gibi dizebileceği incecik LED paneller bunlar. Farklı şekiller, desenler ve hatta metinler oluşturmak üzere kullanılabiliyorlar ve kapalıyken de duvarlara renk katıyorlar, ancak açıldığında odanın ambiyansını tamamen değiştirir!

Nanoleaf Shapes aydınlatma sistemi olmanın ötesinde farklı cihazlarla eşleşip anlık olarak farklı ışık yayabiliyor

Nanoleaf Shapes, dokunmatik akıllı paneller sayesinde sınırsız sayıda özelleştirme imkanı sunuyor. Paneller, 16 milyon farklı renk alabiliyor. Tüm özellijleri akıllı telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor. LayoutDetect ™ özelliği, ayrı LED panellerin tasarımınızın şeklini ve düzenini algıyabilmesini sağlıyor. Böylece tüm paneller tek bir aydınlatma birimi gibi davranarak birbirleriyle koordinasyon içinde çalışıyor.

Kullanıcı panellerin bağlantısını gerçekleştirdikten sonra dilerse sistemi sadece aydınlatma aracı olarak kullanabiliyor. Dilerse de daha fazlasını yapabiliyor. Örneğin akıllı telefonun hoparlörüne bağlanabiliyor ve çaldığınız müziğin ritmine göre renklerini değiştirebiliyor. Yine TV’ye bağlanabiliyor ve Match (eşleştirme) modu sayesinde ekrandaki renk tonlarıyla uyumlu bir aydınlatma sağlıyor. Diyelim ki okyanus belgeseli izliyorsunuz, ekran görüntülerine bağlı olarak mavi tonlarda değişken bir aydınlatma sağlıyor.

Nanoleaf Shapes Nanoleaf Shapes

Görsel: YouTube


Bigumigu Yazarı
| GENEL