Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Modüler Tablolar

Modüler Tablolar

Felipe Pantone'un dün açılan kişisel sergisi "BIG TIME DATA" kapsamındaki en etkileyici işleri, çok parçalı ve hareketli tablolardan oluşan "CHROMADYNAMICA MANIPULABLE 2" serisi oldu.

Felipe Pantone, 4 Şubat’ta RGR Gallery’de (Meksika) şimdiye kadarki en büyük kişisel sergisini açtı. BIG TIME DATA başlıklı bu sergi, İspanyol sanatçının kompozit panellerden ve yapılandırılabilir parçalardan oluşan yeni işlerini içeriyor.

View this post on Instagram

#SATISFYING

A post shared by FELIPE PANTONE (@felipepantone) on

Serginin en çok dikkat çeken parçaları, insan eliyle fiziksel olarak manipüle edilebilen modüler parçalardan oluşan CHROMADYNAMICA MANIPULABLE 2 serisindeki işler. Bu seride, analog malzeme ve teknikleri (sprey boya vb) sofistike baskı yöntemleriyle birleştiren Felipe Pantone, çarpıcı görüntüler üretmeyi başarmış. Sergide ayrıca izleyicilerin algılarına meydan okuyan ve insanlığın teknolojiye bağımlılığıyla ilgili sorular soran bilgisayar destekli çalışmalar da yer alıyor.

BIG TIME DATA sergisi 11 Nisan’a kadar devam edecek. Felipe Pantone’un çalışmalarını internet sitesi ve Instagram’ı üzerinden takip edebilirsiniz.

BIG TIME DATA

Görsel: Felipe Pantone