Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mitsubishi ile Yola Çıkmaya Hazır Mısın?

Mitsubishi ile Yola Çıkmaya Hazır Mısın?

Aviva’nın yeni kampanyasından bahsettiğimiz haberde de söylediğim gibi otomobil kullanmak kimileri için bir keyif, kimileri için ise bir ihtiyaç. İşin keyif boyutu düşünüldüğünde bir otomobil ve birkaç sıkı arkadaşınız ile yapabileceğiniz en güzel aktivitelerden biri nedir diye düşündüğümüzde haftasonunuzu şehrin kalabalığından uzakta, keyifli bir rota üzerinden yolculuk yaparak geçirmek mutlaka listemizde üst sıralarda olacaktır. Ancak kullanma amacınız ne olursa olsun içinde bulunduğumuz sistemde otomobil kullanmak oldukça maliyetli ve böyle bir yolculuk için belli bir bütçeyi ayırmak da gerekiyor.

Mitsubishi Türkiye’nin kampanyası için tam da bu noktayı yakalayan Kanguru (a.k.a. 5PCA) Facebook’taki arkadaşlarınızla ve bir grup Mitsubishi modeli ile bir haftasonu yolculuğunun ödül olacağı bir yarışma düzenlemiş.
Katılımcıların Facebook’taki 3 arkadaşları ile birlikte kayıt olmaları gereken yarışmada, her katılımcı takıma özel birer link veriliyor ve takımlardan bu linkleri sosyal ağlarında paylaşmaları isteniyor. En çok tıklanan linkin sahibi takımın kazanacağı yarışma sonunda ekip İstanbul’dan yola çıkıp Marmara Denizi’nin kuzeyinden geçerek Çanakkale’ye ulaşacak.

Otomobille yolculuk yapmayı seven birisi olarak eğlenceli geçeceğine emin olduğum bu aktivitede katılımcılara eşlik edecek otomobiller ise Mitsubishi Lancer, Mitsubishi ASX ve Mitsubishi Pajero olacak.

Künye
Müşteri: Mitsubishi Türkiye
Ajans: Kanguru (a.k.a 5PCA)
Mistubishi Marka İletişimi Uzmanı: Nilpar Şahin
Yaratıcı Yönetmen: Arda Varol
Tasarım: M. Hürel Çobanoğlu
Kodlama: Özgür Doğan
Sosyal Medya Danışmanı: Arda Gökçer