Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mitch Viney’den Kısa ve Kafa Açıcı Başvuru Filmi

Mitch Viney’den Kısa ve Kafa Açıcı Başvuru Filmi

Avustralyalı illüstratör ve motion designer Mitch Viney, bölgenin önemli tasarım festivallerinden Node Festival'in yarışmasına katıldığını işini paylaştı.

Sidney’de yaşamına devam eden Mitch Viney kendini grafik tasarım, illüstrasyon ve hareket tasarımı (motion design) alanlarında uzmanlaştırmış. Vimeo, Behance, Instagram gibi farklı mecraları çalışmalarını sergilemek için kullanan sanatçı, zıt ve mat renkler yarattığı ikiliği kullanıyor. Genellikle kişisel projelerini gerçekleştiren ve kimi zaman da markalarla çalışan Viney, bu çalışmasını da Avustralya ve Yeni Zelanda bölgesinde popüler olan motion design festivali Node Fest‘in Ident bölümünde yarışmak üzere hazırlamış.

Node Fest çatısında altında gerçekleşen Ident yarışmasında festival üzerine hazırlanmış kimlik tasarımı videoları yarışıyor. 68 çalışmanın yarıştığı Node Ident’te jüri oyları %50, halk oyları %50 şeklinde bölüşülüyor. Ve haliyle bölgenin prestijli yarışmalarından birinde ödül kazanmak da sanatçıların bilinirliği için kayda değer bir katkıya dönüşüyor.

Görsel: Mitch Viney