Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dış Dünyadan Tamamen Uzaklaşmanızı Sağlayan Göz Maskesi

Dış Dünyadan Tamamen Uzaklaşmanızı Sağlayan Göz Maskesi

Hafif ve şık tasarımlı bir göz maskesi olan OSTRICH PILLOW LOOP, yüzünüze ve kafa yapınıza uyum sağlayarak ışığın içeri girmesine izin vermiyor.

Studio Banana tarafından yaratılan Ostrich Pillow serisi, uzunca bir zamandır var olan ürünlerden oluşuyor. Ofis kuşlarına yönelik kafayı masaya koyma yastığı, seyahat için özel yastık gibi özel durumlara yönelik, konforlu yastık çözümleri üretiyorlar. Bu seriye son eklenen ürün ise Ostrich Pillow Loop. Şu anda Kickstarter’da fonlanan 7. ürünleri olan Loop, çevreden kendinizi uzaklaştırmak istediğinizde kullanabileceğiniz bir göz yastığı.

Loop, uzun ince bir yastık formunda. İçerisinde, daha önceki ürünlerde de kullanılmış ve başarısı kanıtlanmış olan, esneklik sağlayan mikro boncuklar bulunuyor.  Yastığı gözlerinizin üzerine gelecek şekilde kafanıza sarıyorsunuz ve ucundaki kanca aracılığıyla tutturuyorsunuz.

Loop; yorucu bir ortamda, yolculukta, yoga yaparken ya da bir an için de olsa kendimizle baş başa kalmak istediğimizde kullanabileceğimiz bir ürün. İçerisindeki mikro boncuklar sayesinde kafa yapınıza ve yüz şeklinize tam uyum sağlayarak ışığın %99.9’unu kesiyor. Yüzünüze sıradan göz maskelerinden daha ergonomik bir şekilde oturuyor. Üstelik, kulaklık takmanıza izin veren özel tasarımı sayesinde dilediğiniz zaman işitsel öğelerden de kendinizi yalıtabiliyorsunuz. Böylece dikkatinizi dağıtan dış dünyayı tam anlamıyla engelleyerek kendinize dönebiliyor, rahatlayabiliyor, uyuyabiliyorsunuz.

Loop’un tasarımında kolay taşınabilmesine ve her an yanınızda olabilmesine önem verilmiş. Çantanızda pek yer kaplamayacak şekilde kendi etrafına sarılabiliyor. Ancak; dilerseniz bir aksesuar olara üzerinizde taşıyabiliyorsunuz ve oldukça şık görünüyor. Bir fular gibi boynunuza dolayabiliyor ya da uçlarını açık bırakarak boynunuza atabiliyorsunuz. Hatta kolye gibi uçları bağlı da kullanabiliyorsunuz.

Kickstarter kampanyası hala devam ediyor. Ancak alıştığımız kampanyalardakinin aksine Loop’u edinmek için fonlamanın bitmesini beklemenize gerek yok.  Erken katılımcılardan 20’si Loop’un çok özel bir versiyonunu ilk 7 gün içerisinde edinebiliyor. Ayrıca, bu kullanıcılar test sürüşü yapıyormuşçasına ürünü kullandıktan sonra yorumları ve iç görülerini bildirip geliştirme önerilerinde bulunabilecekler. Buradan elde edilen geri dönüşler de Kickstarter kampanyası boyunca ürünü son haline getirmek için kullanılacak. Bu anlamda kullanıcıya tasarımda söz hakkı veren ilk Kickstarter kampanyası belki de.

Görsel: Kickstarter