Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minyatür Dairelere Sığdırılan Masalsı Dövmeler

Minyatür Dairelere Sığdırılan Masalsı Dövmeler

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren dövme sanatçısı Eva Krdbk’ın minyatür dairelerin içine çizdiği renkli sahneler, uçsuz bucaksız hayal dünyasında gezintiye çıkarıyor.

Geçtiğimiz yıl kanaviçe dövmeleriyle sayfalarımız arasında yer alan Eva Krbdk, çalışmalarına İstanbul Galata’daki Tattoom Gallery’de devam ediyor. Krbdk, bu kez küçük dairelerin içini yalnızca birkaç santimetre boyutunda detaylı renkli ve siyah çizimlerle doldurduğu dövme çalışmalarıyla karşımıza çıkıyor.

Yetenekli sanatçının küçücük bir alanda yarattığı minyatür figürler arasında masallardan fırlamış sahneler, müzik dünyasında iz bırakan solistlerin ve grupların silüetleri ve çocuk masalları figürleri ve sahnelerinin yeniden yorumlanmış halleri yer alıyor.

Farklı hayal dünyalarına açılan kapıları aralayan masalsı çizimlerin her biri özenle işlenmiş. Çalışmaların bazılarında patlayan volkanlar, gökyüzüne çıkan merdivenler, tek boynuzlu atlar bu dünyadan ayrılıp uçsuz bucaksız hayal dünyasına adım atmamızı sağlıyor. 180.000 takipçisi bulunan Eva Krdbk’ı Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Görsel: Eva Krbdk