Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tişört Deseni Basabilen Minyatür Düzenek

Tişört Deseni Basabilen Minyatür Düzenek

Minyatür sanatçısı Devin Smith, minyatür giysilere desen yapabilen bir serigrafi baskı aleti tasarladı.

Minyatür sanatçısı Devin Smith, 2013 yılında bir süre tişört fabrikasında çalışmış. O zamanlar görevli olduğu stüdyonun minyatür bir kopyasını yapmaya karar vermiş ve 5 ay boyunca iş dışındaki tüm boş zamanını bu projeye ayırmış. Bu onun ilk gerçek minyatür çalışması olmuş. Çabaları karşılıksız kalmamış ve yöneticileri çok beğendikleri bu çalışmayı sergilenmek üzere şirketin girişindeki bir vitrine yerleştirmişler.

Minyatür giysi fikrini daha da ileri götürmeye karar veren Devin, tamamen çalışır durumda olan minyatür bir serigrafi baskı aleti tasarlamış. Böylece Barbie bebek boyutundaki minyatür giysilerin üzerine çeşitli desenler de basabilmesi mümkün hale gelmiş.

Devin Smith, çocukluğunda oyuncaklarıyla minyatür şehirler ve mekanlar inşa ettiğini hatırlıyor. Hatırladığı ilk çalışması ise babasının çalıştığı bina. LEGO’larla bu binayı yapan ve içine babasını da bir figür olarak yerleştiren Smith, park yerini kağıdın üzerine keçeli kalemlerle çizim yaparak hazırlamış. Kibrit kutusu kullanarak da babasının otomobilinin aynısını yapmış.

Smith’in diğer çalışmalarından örnekler:

Minyatür dövme tabancası

Minyatür yemek çubukları

Awesome, thanks paylaştı: 14 Ekim 2016 Cuma

Frankenstein’ın tuvaleti

Awesome, thanks paylaştı: 27 Eylül 2016 Salı

Telefon duvar kağıdıGörsel: Vimeo, Facebook