Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minyatür Ağaç Evleri

Minyatür Ağaç Evleri

Lars Wijers'in tasarladığı Tiny Treehouses adlı kendin yap minyatür ağaç ev kiti, evdeki saksılara dekoratif bir dokunuş yapma imkanı sunuyor.

Yeşilden uzak kaldığımız bir çağda, evlerimizde bitki yetiştirerek biraz olsun teselli bulmaya çalışıyoruz. Karantina döneminde de insanları en çok mutlu eden şeylerden biri bahçecilik ve evde çiçek yetiştirme işleri oldu. Bunu yaparken yaşam alanlarımıza renk katacak dekoratif saksılar seçmek de önemli. Ben yeni eşyalar satın almayı tercih etmeyen biri olarak çoğunlukla evdeki boş su ve yoğurt kaplarını boyararak ve süsleyerek saksılarımı kendim yapıyorum. Bu türden kendin yap projelerini sevenler için saksıları güzelleştirmenin başka yolları da var aslında. Bunlardan biri de yeni keşfettiğim Tiny Treehouses.

Satışlardan elde edilen gelirin bir kısmı, Avustralya ormanlarının yenilenmesi için bağışlanıyor

Mini ağaç ev kiti olarak sunulan Tiny Treehouses, evdeki sessiz canlarımızı ortam aydınlatmasıyla tamamlanmış minyatür bir cennete dönüştürmeyi sağlıyor. Avustralya merkezli İngiliz tasarımcı Lars Wijers tarafından yaratılan Tiny Treehouses, süslü bir çardaktan tropikal mimariyi andıran çok çatılı bir yapıya kadar birçok farklı konfigürasyona sahip.

Tiny Treehouses

Her bir ağaç ev kiti, LED ışıklar ve piller içeriyor. Evler, bitkinin dalından sarkacak veya toprak üstüne oturacak şekilde yerleştirilebiliyor. Kickstarter kampanyası, platform tarafından “Project We Love” olarak öne çıkarılan Tiny Treehouses, satılan her kitten 1 doları Avustralya ormanlarının yenilenmesi için bağışlıyor.

Görsel: Kickstarter