Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Milyonlarca Doğum Günü Dileği

Milyonlarca Doğum Günü Dileği

İş Bankası 99. yaşında, milyonlarca insanın dileklerini gerçekleştirmek üzere onların yanında olduğunu anlamlı bir reklam filmiyle anlatıyor.

İş bankası 99. yılı için yayınladığı We imzalı yeni kampanya filmiyle izleyiciye duygu dolu anlar yaşatıyor. Türkiye’nin farklı köşelerinden farklı dilekleri olan insanları merkeze alan film, milyonlarca insanın dileklerini gerçekleştirmek üzere onların yanında olduklarını vurguluyor. Film, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın heyecanıyla da birleştiğinde izleyicide bambaşka bir etki yaratıyor.

İş Bankası: “Ümitlerimiz, istediklerimiz, dileklerimiz bir.”

Filmde; Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın sınavına girmek üzere olan küçük bir yetim kızın, Hatay halkının, kadınların da aralarında olduğu genç girişimcilerin, sporcuların, doğada zaman geçiren anne ve kızın heyecanına, ümitlerine ve dileklerine tanık oluyoruz. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün konuşmasını dinleyen öğrencilerin ve öğretmenlerin aydınlık yüzleriyle aydınlanıyoruz.

Video, “Ümitlerimiz, istediklerimiz, dileklerimiz bir. Birlikte yürüyeceğimiz nice yollar, geçireceğimiz nice yıllar var. Sadece ilklerin ve yeniliklerin değil, Türkiye’nin ve geleceğin bankasıyız. Bugün tam 99 yaşındayız!” ifadeleriyle birlikte paylaşılmış.

Künye:

Reklamveren: İş Bankası
Ajansa: We

Görsel: İş Bankası