Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dioramalarla Bezeli Oyun Kumandaları

Dioramalarla Bezeli Oyun Kumandaları

Oyun aksesuarları üreticisi PDP, yeni Xbox ve Switch kumandalarının içine oyun sahnelerini tasvir eden dioramalar yerleştirdi.

PDP’nin yeni lisanslı kumanda ve kulaklık serisi, Realmz adını taşıyor. Adından da anlaşılacağı gibi seri sevilen oyunlardan seçilmiş sahneleri sürükleyici bir şekilde aksesuarlara taşıyor. Xbox ve Nintendo Switch için tasarlanan donanım, şık şeffaf bir bölmenin içine yerleştirilmiş 3 boyutlu figürlerle birlikte video oyunlarının arka planlarını içeriyor.

Dioramalı kumandalar ve kulaklıklar

Dioramalar A, B, X ve Y düğmelerindeki yerleşik LED’lerle aydınlatılarak büyüleyici bir görünüme bürünmüş. Oyuncular Kirpi Sonic/Sonic the Hedgehog’un aksiyon dolu oyun sahnelerini ellerinde tutarak oyuna dalabilecekler. Tabii oyundan önce bu dioramalara dalıp gitmezlerse… Ancak ileriye dönük olarak PDP, Transformers ve Pikmin 4 gibi diğer öne çıkan oyunların sahnelerinden ilham alan çok katmanlı başka kumandaları da piyasaya sürmeyi planlıyor.

Kirpi Sonic’in yer aldığı kumandayla takım olarak bir de kablolu Switch kulaklığı hazırlanmış. Sonic’in arkadaşları Tails ve Knuckles da sırasıyla Seaside Hill ve Sky Sanctuary bölgelerini yeniden canlandıran kendi Switch kontrol cihazlarıyla fiziksel dünyaya taşınmış. Xbox kumandalarda ise mavi, gri ve beyaz renkler hakim.

Sonic the Hedgehog Realmz kumandaları için Amazon üzerinden ön sipariş verilebiliyor; kablolu versiyonlar 40 dolar, kablosuz versiyonlar ise 60 dolar fiyatla satışta. Pikmin 4 temalı kontrol cihazlar da bu kış piyasaya sürülecek.

Görsel: PDP