Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Maximum Genç ile Sınırları Aş

Maximum Genç ile Sınırları Aş

İş Bankası 18-25 yaş aralığındaki gençleri hedefleyen Maximum Genç programını açık havada çekilen, neon çizimlerle renklenen reklam filmiyle tanıttı.

İş Bankası’nın yeni gençlik platformu Maximum Genç için bir lansman videosu yayınladı. Platformu 18-25 yaş arasındaki gençlerin yeni buluşma yeri olarak konumlandıran banka hikayesinin peşinden koşan, anı yaşarken geleceğini de kurgulayan ve hayatın gerçeklerine hayalini katan gençlere sesleniyor.

Gençlerin hayalleri neon çizimlerle hayat buluyor

VMLY&R İstanbul imzası taşıyan film 18-25 yaş aralığındaki okuyan ya da çalışan gençlere hitap ediyor. Açık havada gerçekleştiren çekimlerde farklı tarzlarda ve karakterlerde gençler danslarıyla yer alıyor. İş Bankası, Maksimum Genç’i bir bankacılık programından öte gençlerin buluşma noktası olarak konumlandırıyor. Gençlerin kendilerini özgür ve güvende hissetmelerini sağlamayı amaçlarken hayallerin peşinden koşmayı da destekliyor. Yönetmenliğini Ali Demirel’in gerçekleştirdiği lansman filmindeki açık havanın getirdiği sınırsızlık hissiyatı ve renkli danslar da bu duyguyu veriyor.

Farklı müzik türlerinin birleştiği filmde elektro müzik ritimleri EYPİO’nun seslendirdiği sözlerle birleşiyor. Hareketli dansların yanı sıra gençlerin hayalleri neon çizimlerle hayat buluyor. Gençlerin tutkularını, isteklerini, kaygılarını ve beklentilerini iyi anlayıp onlarla empati kurmak isteyen İş Bankası, Maximum Genç programıyla finansal hizmetlerde hızlılığı ve kolaylığı ön plana alıyor. Alışverişi kolaylaştırmanın yanı sıra gençlerin geleceklerine yön verebilmesi adına kolayca birikim yapmaları için ayrıcalıklar sunuyor.

Künye

Müşteri: Türkiye İş Bankası
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul
Yönetici Kreatif Direktör: Ayşe Aydın Erdoğan
Kreatif Direktör: Mehmet Güney
Yaratıcı Grup Başkanı: Cem Bilgi, Melik Atalay, Mert Koşalay
Yaratıcı Ekip: Şadi Akbudak, Emre Koca
Grafik: Hakan Tahan
Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Enver Gülpınar, Ceren Özdemir, Çağla Dinç
Stratejik Planlama: Seda Şamlı, Selin Aktaş Çam
Ajans Prodüktörü: Baran Saraç
Yapım Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Ali Demirel
Vokal: Eypio
Müzik: FFW Creative Audio

Görsel : YouTube