Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mercedes-Benz Facebook’taki 1 Milyon Takipçisini Origami Sanatıyla Kutluyor

Mercedes-Benz Facebook’taki 1 Milyon Takipçisini Origami Sanatıyla Kutluyor

Mercedes-Benz Facebook'ta toplamda 1 milyon takipçiye ulaşmasını özel ve sanatsal bir video ile kutluyor.

Mercedes-Benz Türkiye Facebook sayfasının 1 milyon takipçiye ulaşmasını kutlamak için marka ve ajansı markayı efsanelerle buluşturan bir video hazırlıyor. Bu videoda da origami sanatından faydalanılıyor tamamen. Mercedes-Benz’in cesareti, öncülüğü, başarısı, gücü ve tutkusunu simgeleyen efsane karakterler marka ile birlikte başrolde.

Markanın sanatla bağları güçlü ve daha da güçlendirmek için çok bilinmeyen sanat dallarını araştırıyorlar, origamide karar kılıyorlar. Çünkü markanın Facebook içerik stratejisi de her gün denenmemiş ve farklı olan şeyleri ilk sırada tutmak. Proje için origami sanatçısı Atilla Yurtkul’la çalışan marka için hazırlanan videoda cesareti temsilen Icarus, yenilik öncülüğünü temsilen Phoenix, başarıyı temsilen Nazgul, gücü temsilen Smilodon, tutkuyu temsilen Tenzen ve elbette A 45 AMG var.
Silivri’de bir depoda gerçekleşen çekimler sabaha kadar sürmüş ve A 45 AMG dinamik yapısını da sergilemiş. Atilla Yurtkul’un katladığı origamiler tek tek çekilmiş ve otomobille görüntüleri birleştirilmiş.

Ajans: Limonsocial.

Bu da perde arkası: