Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Projeyi Tek Video İle Anlatabilme Sanatı İçin Bir Adres

Projeyi Tek Video İle Anlatabilme Sanatı İçin Bir Adres

Easy Explain Video prodüksiyon şirketinin uzmanlık alanı yalnızca bir proje ya da ürünü en etkili şekilde anlatan videolar hazırlamak.

Son yıllarda, hatta geçtiğimiz son yılda başarılı sayılan tüm işlerin bir vaka videosu olduğu dikkatinizi çekmiş olmalı. Öyle ki çok iyi olmayan işler bile vaka videosu olduğu için dikkate değer işler arasına girdi, bunu da gördük.

Bu videoların en önemli özelliği girişimi/projeyi kısa zamanda en yaratıcı ve öğretici şekilde anlatabilmeleri. Peki yalnızca bu işi yapan bir şirket olduğunu söylesek? Easy Explain Video isimli şirket yalnızca şirketler ve girişimciler için işlerin nasıl çalıştığını anlatan videolar hazırlayan bir prodüksiyon şirketi, uzmanlığı tamamen bu. Büyük ve uluslarası şirketler, start-up’lar, devletler ve sosyal organizasyonlar için çalışan Easy Explain Video’nun hazırladığı videolar genellikle 60 ila 90 saniye arasında oluyor ve o işi en eğlenceli, eğitici ve etkili şekilde anlatıyor.
Bu şirket için işi en iyi şekilde anlamak yeterli değil, en yaratıcı şekilde anlatabilmenin de yolunu bulmaları gerekiyor.
2013 yılında hazırladıkları videolardan en öne çıkanlar böyle: