Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mercedes-AMG GT S Kanyon’da! [advertorial]

Mercedes-AMG GT S Kanyon’da! [advertorial]

Mercedes-Benz spor modelleri 28 Haziran'a kadar markanın Kanyon'daki standında deneyimlenebilecek.

Mercedes-Benz ve AMG’nin müthiş bebeği AMG GT’nin üst modeli AMG GT S Türkiye’de! İlk defa İstanbul Autoshow’da gösterilen model şimdi Kanyon’daki Mercedes-Benz standında görülebiliyor. Üstelik standda bu efsane otomobili yakından incelemenin ötesine geçip, sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift‘i kullanarak bir sanal sürüş deneyimi de yaşayabileceksiniz.

510hp gücündeki V8 motorlu Mercedes-AMG GT S’in nefis şekilde ayarlanmış motor sesine özel bir uygulama da yine bu standda mevcut. “Türkiye’nin ilk ses sürüşü” olarak tanımlanan bu bölümde holofonik kaydedilmiş bir AMG GT S pist deneyimini kulaklıklarla yaşayabilirsiniz. Bu ses sürüşünü bilgisayarınızdan yaşamak isterseniz de bu haberimizde bahsettiğimiz turkiyeninilksessurusu.com adresine gitmeniz yeterli.

Mercedes-Benz’in Mercedes-AMG GT S dışında E Coupé, E Cabrio, SLK ve SL modellerini de sergilediği dinamik standını 28 Haziran’a kadar Kanyon girişinde gezebilirsiniz. Özellikle Oculus Rift’le pist deneyimini mutlaka yaşamanızı öneririz!

Görseller; YouTube ve Bigumigu