Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Louis Vuitton’un BMW i8 için Tasarladığı Karbon Fiber Bavul Seti

Louis Vuitton’un BMW i8 için Tasarladığı Karbon Fiber Bavul Seti

Ünlü marka Louis Vuitton, yeni elektrikli spor otomobil BMW i8 için özel bir bavul seti tasarladı.

Co-branding çalışmaları, yani iki markanın birbirlerinin imaj ve güçlerini birleştirip toplamlarından da yüksek bir algı ve erişim yaratma girişimleri başarılı olduğunda tatlarından yenmeyen projeler oluyorlar.

Kendisini seyahat sanatının öncüsü olarak tanımlayan Louis Vuitton ve BMW de böyle bir işbirliği yapmışlar. BMW’nin i serisinin bu yıl çıkacak bomba spor otomobili i8 için Louis Vuitton özel bir çanta (ya da bavul) serisi hazırlamış.

BMW i3 yazılarımdan (test sürüşü ve fabrika gezisi) hatırlarsanız i3 ve i8’in en önemli özelliklerinden biri -BMW’nin de iletişimine çok yatırım yaptığı konuların başında gelen- araçlarad kullanılan karbon fiber teknolojisi. Louis Vuitton’un setinin ana özelliği de karbın fiberden üretilmiş olması. Set içinde iki seyahat çantası, bir iş çantası ve bir de giysi çantası bulunuyor. Tabii bu çantaların diğer özelliği de bir arada i8’in içine kolayca sığabiliyor olmaları. Set, Nisan’dan itibaren öncelikli olarak Münih, Milano, Londra, Paris, Moskova, Dubai, New York ve Los Angeles’taki Louis Vuitton mağazalarında satışa sunulacak.