Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Liquid Death’in Sıra Dışı Tadım Testi

Liquid Death’in Sıra Dışı Tadım Testi

Tadım testlerine fantastik bir yaklaşım getiren Liquid Death, bu kez hakkındaki kötü bir yorumu meydan okumaya dönüştürerek kendisini sırt teri ile kıyaslıyor.

Hakkındaki kötü yorumları besteleyerek albüm serisine dönüştüren konserve su markası Liquid Death, bir kez daha alışılmışın dışında bir pazarlama kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Liquid Death Kreatif Başkan Yardımcısı Andy Pearson’ın ifadesiyle ‘internetin şikayetlerini ciddiye alan’ marka, kendisi hakkında yapılan bir kullanıcı yorumunu şok edici bir meydan okumaya dönüştürerek hakkındaki yorumları ne kadar ciddiye aldığını esprili bir şekilde ortaya koyuyor.

Sosyal medya kullanıcılarından birinin “Liquid Death içmektense, şişman birinin sırtındaki teri yalarım” yorumunu yapması üzerine harekete geçen marka, Jackass’ten tanıdığımız Zach Holmes ile iş birliği yaparak bu yorumu test etmeye karar veriyor. Coca-Cola ve Pepsi rekabetinden aşina olunan tat testini başka bir boyuta taşıyan Liquid Death, ürünlerinin kilolu bir bireyin sırt terinden daha iyi olup olmadığını test grubunu temsil eden katılımcılara soruyor.

Elbette katılımcılardan Holmes’un sırtını yalamalarını isteyerek. Bazıları Holmes’un sırtını yalamayı reddederken, bazıları ise talimatı birebir yerine getiriyor. Sıra dışı tadım testini aşağıdaki 90 saniyelik kampanya spotundan izleyebilirsiniz. Ufak bir spoiler verelim: Filmin sonuna doğru TikTok’un popüler dış seslerinden biri 10 gerçek kişiden 10’unun, kilolu bir adamın sırtındaki teri yalamaktansa Liquid Death’in tadını tercih ettiğini belirtiyor.

Liquid Death’in sıra dışı tadım testi bununla sınırlı değil. Esasında bu çalışma serinin üçüncü filmi diyebiliriz. Daha önce dünyanın en pahalı içeceklerine meydan okuyan marka, kendisinden nefret eden iki kullanıcıyı da ucunda 1000 dolar ile mini elektroşoklar olan bir kör tadım testine davet etmişti. Her iki tadım testinin videolarına aşağıda göz atabilirsiniz.

Görseller: Twitter, Youtube