Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Levi’s Vintage Eşyaları Sosyal Medyaya Bağlıyor

Levi’s Vintage Eşyaları Sosyal Medyaya Bağlıyor

Levi's yeni sonbahar koleksiyonunu tanıtımı için daktilo, gitar ve fotoğraf makinasının vintage modellerini sosyal medyaya bağlıyor.

Levi’s efsane ajans AKQA ile yeni sonbahar koleksiyonunu tanıtım için Matthew Epler ve Mark Kleback’i de ekibe katarak bir proje geliştirdi. Projedenin ismi #MakeOurMark ve vintage aletler modern versiyonlarına çevriliyor ve sosyal medyaya bağlanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=nMi9swYqbN4
Geçmişle bugün arasında bir köprü kurmak amacıyla hayata geçirilen projede 1939 model Bolex kemera Insgragram’a fotoğraf, Underwood No.5 model bir daktilo da Twitter’a tweet gönderiyor, Gibson marka gitar da Soundcloud’a!
Bu aynı zamanda bu haberden önce haber yapmak istediğim Levi’s Station to Station projesinin bir parçası. Bu iş benim haftalardır Instagram’dan takip ettiği ve son zamanlarda en hayran olduğum proje diyebilirim. İkinci bir habermiş gibi başlıyorum 🙂
Bu Levi’s’ın film, sanat, edebiyat, müzik ve yemek dolu bir treninin amerika turu. Eylül ayın boyunca amerika’nın 9 şehrini gezen mobil festivalin fotoğraflarını ‘indie’ kültürü deşen Instagram hesaplarında ve bloglarda sürekli görüyordum ve izini sürdüm. Station to Station projesine yapılan bağışlar da belirlenen 9 müzeye gidecek.
Projenin en değerli yanı uğrayanların kendilerinin ürettiği içerikler. Bu yüzden hep söylediğimiz gibi markaların hedef kitlesine dokunan her türlü projesi, reklam filmi ya da sosyal medya içeriği değil etkinlik olsa da mecralarda kendi kendinin içeriğini üretiyor; asıl değerli olan da bu.
Instagram’da mutlaka #levismaker, #stsghosttrain ve #tracksts etiketlerini takip edin.