Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lenovo’dan İşletmelerin Hayatını Kolaylaştıracak ThinkReality A3 Akıllı Gözlük

Lenovo’dan İşletmelerin Hayatını Kolaylaştıracak ThinkReality A3 Akıllı Gözlük

Lenovo’nın ThinkReality A3 akıllı gözlüğü, çalışanların üretkenliğini artırmayı ve iş dünyası için akıllı dönüşümü hedefliyor.

ThinkReality A3, şimdiye kadar geliştirilen “çok yönlülüğü en fazla olan kurumsal akıllı gözlük” olarak tanıtılıyor. Bu gözlükle kullanıcılar kendilerine özelleştirilmiş ve genişletilmiş bir kişisel oluşturabiliyor. Ofisi nerede olursa olsun çalışma alanı da bu gözlükler sayesinde her zaman kullanıcının yanında. Gözlük, kapsayıcı ancak ama kullanıcıyı çevreden izole etmeyen bir gerçeklik deneyimi sunuyor. Ayrıca hafif olması (130 gram) ve güneş gözlüğü gibi taşıması ve takması kolay katlanır bir nesne olması da avantajları arasında.

ThinkReality A3, iş birliğine dayalı iş akışı ve eğitim için ideal bir çözüm

Gelişmiş gizlilik ve güvenlik özelliği sayesinde kullanıcı belgeleri daha güvenli bir şekilde görüntüleyebiliyor, ekip üyeleriyle paylaşıp iş birliği yapabiliyor. Eşsiz binoküler çözünürlüğüyle kristal netliğinde görüntüleme imkanı sunuyor. Bu sayede kullanıcı, tasarımlarını veya sunumda kullanacağı tabloları/şemaları en iyi şekilde paylaşabiliyor.
ThinkReality A3’ün güvenlik lensleri; endüstriyel, darbeye dayanıklı lensler ve yan siperlerle kullanıcıya ANSI Z87.1 standartlarında göz koruması sağlıyor. Özellikle endüstriyel ortamda çalışanlar için bu göz koruması önem taşıyor. Kullanıcı, açık bir ofiste veya halka açık bir ortamda hassas verilerle çalışacağı zaman, gözlükte gösterilenleri yalnızca kendisinin görebileceği şekilde ayarlayabiliyor. Böylece bu gizli verileri meraklı gözlerden saklayabiliyor.

5 adede kadar sanal monitör sunan stereoskopik 1080p ekran

ThinkReality A3’ün en güçlü yönlerinden biri, donanımında kullanılan Qualcomm XR-1 SmartViewer. 8 MP RGB kamera, ses tanıma, obje tanıma, görsel tanıma, kafa ve göz takip yetenekleri, barkod okuma da diğer özellikleri arasında. Kullanıcıya beş adede kadar 1080P çözünürlüğünde sanal ekran gösterebiliyor. ThinkReality A3, USB-C kablosuyla PC’ye ve akıllı cihazlara bağlanabiliyor. Ayrıca Motorola akıllı telefonlara bağlanabiliyor.

Birden fazla platforma bağlanabilen Lenovo ThinkReality A3 çözümü, işbirliğine dayalı iş akışını ve eğitimi daha konforlu hale getiriyor. Yüksek kalitede görüntü ve oda ölçeğinde izleme özellikleriyle, genişletilmiş bir ekran kullanım olanağı sağlıyor. Bu akıllı gözlüklerin; Lenovo’nun ThinkReality yazılımı, gelişmiş AR destekli aygıtları ve Motorola cep telefonlarını da bünyesinde barındıran kapsamlı dijital çözüm ekosisteminin parçası olduğu vurgulanıyor.

CES 2021 finalistlerinden olan ThinkReality A3 akıllı gözlükler, TIME tarafından da 2021’in en iyi icatları listesine alınmış.

Görsel: Lenovo