Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Terlikleriyle Yerdeki Parçalara Basıp Acı Çekmeye Son!

LEGO Terlikleriyle Yerdeki Parçalara Basıp Acı Çekmeye Son!

Ne derler bilirsiniz, serçe parmağı masaya çarpmakla LEGO'ya basmak aynı acıyı paylaşmaktır.

Evde yürürken bir şeyin üzerine basmak pek de olağan bir durum değildir. Keza yere düşen şeyi görüp kaldırırız ve küçük sürprizlerle karşılaşmayız. Fakat LEGO öyle değildir. Oyuncakların arasında, halının ücra bir köşesine saklanır ve en beklemediğiniz anda saldırıya geçerek ayağınızın altında belirir. Sivri köşeli ve monte edilebilen yapısı parçaların birbiri arasında mutlak harmoni yaratmasını sağlasa da üzerine basmak da bir kabus olur.

LEGO’ya basmak o kadar küresel bir acıdır ki hakkında internet mîm’leri üretilmiş ve “Umarım bir gün LEGO’ya basarsın” gibi lanetleyici sözlere de dönüşmüştür. Dünyanın bu kanayan yarasına son vermek için LEGO bir adım atarak çarpıcı bir ürün tasarladı; LEGO Terlikleri!

LEGO Fransa‘nın geliştirdiği ve PIWEE‘nin sunduğu ürün, sıradan ev terliklerine göre içinde daha fazla pofuduk madde bulunduruyor ve LEGO’ya bastığınızda sivri ucu tabanınıza dokunmasını engelliyor. Evinizdeki huzurlu yaşantınızda kurduğunuz LEGO dünyasında hayatta kalmanızı sağlayacak bu ürün yaklaşan yılbaşı hediyesi furyasında da dikkat çeken bir şirinlik olarak dikkat çekiyor.

Görsel; PIWEE