Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kutusundan Çıkan Dev Barbie

Kutusundan Çıkan Dev Barbie

Dubai'de kutusundan çıkan dev bir Barbie'yi gösteren CGI video, sosyal medyada viral oldu.

Baktığımız her yerde Barbie pembesiyle karşılaşmak biraz yorucu olsa da tanıtım açısından elde ettiği başarıyı takdir etmek kaçınılmaz hale geldi. Öyle ki ünlüler ve sosyal medya fenomenleri dahi kendi rızalarıyla bu Barbie akımının bir parçası oldu. Bu haberimizde de Barbie ile ilgili bir etkileyici bir içerik çalışmasını inceleyeceğiz.

Barbie’nin yanında oyuncak gibi kalan insanlar

Videolarda gördükleriniz, anamorfik ekranda gösterilen bir CGI açık hava reklamı izlenimi vermiş olabilir. Oysa gerçekte bir ekran bile mevcut değil. Videonun kendisi tamamen CGI ürünü. Video, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan içerik ve sosyal medya ajansı Eye Studio tarafından yaratılmış. Videoda Barbie, Dubai’nin en ikonik noktalarından biri olan Burc Halife yakınlarında konumlandırılmış. Pembe Mattel ambalajından çıkan devasa Barbie, sokağa ayak basıyor.

Barbie hayranlarının bir kısmı dev Barbie’yi “korkutucu” buldu

Videoda, Barbie siyah beyaz retro mayosu ve kedi gözü güneş gözlükleriyle Barbie dünyası ile gerçek dünya arasında gidip geliyor. Barbie’nin boyu, dünyanın en yüksek gökdeleni (828 metre yükseklikte) olan Burc Halife’ye yakınmış gibi görünüyor.

Video, sosyal medyada viral oldu. Eye Studio tarafından paylaşılan orijinal video 3,5 milyondan fazla görüntüleme ve 180.000’i aşkın beğeni topladı. Sosyal medyadaki birçok hesap tarafından da yeniden paylaşıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının ve Barbie hayranlarının, bu dev Barbie’yi biraz dehşet verici ya da korktucu bulduğunu da ekleyeyim.

Görsel: Eye Studio