Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kült Film Sahnelerine Kübik Betimlemeler

Kült Film Sahnelerine Kübik Betimlemeler

Amazing Monkeys tarafından hazırlanan FILMS serisinde ekip favori kült film sahnelerini kendi filleriyle baştan yaratıyor.

Sinema insanları pek çok açıdan etkileyen bir mecra. Kimisi izlediği bir filmle büyük dersler çıkarır kimisi ise bir başka filme tutulur. Fakat hepimizin hayatında iz bırakan filmler vardır. Yaşattırdıklarıyla, hissettirdikleriyle, anlattıklarıyla ayrı bir yeri olur filmlerin. Tasarımcı ve 3B sanatçı kolektifi Amazing Monkeys, favori filmlerinin unutamadıkları anlarını kübik bir düzlemde canlandırdı. FILMS isimli çalışmaları kült film denince akla gelen yapımlara odaklanıyor; Jaws, The Shining, Back to the Future, Seven ve sürpriz olarak da ‘in en bilinen karelerini yeniden canlandırmışlar.

Kült film denince akla gelen kareler

Granada merkezli kolektif Amazing Monkeys, FILMS ile 1 dakikalık bir video ve ayrıca poster formatında yayınlamış. İsteyenler de Society6 üzerinden sipariş edilebiliyor. Küplerin üst kısımları yer yüzünü, ön yüzleri ise filmlerin künyelerini içeriyor. Yer altının bir alametifarikası olduğunda ise kübün derinliklerine iniyoruz. Stranger Things’in Upside Down’ı da burada bir göz kırpıyor.

Amazing Monkeys’i InstagramFacebookSociety6, Behance ve Vimeo üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Behance