Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Küçük İşletmelerin Yaşadığı Zorlukları Anlatan Kısa Animasyon Serisi

Küçük İşletmelerin Yaşadığı Zorlukları Anlatan Kısa Animasyon Serisi

Mailchimp "All in a Day’s Work" adlı kısa animasyon serisinde, küçük işletme sahiplerinin ve girişimcilerin yaşadığı zorlukları anlatıyor.

Mailchimp, girişimcilerin ve küçük işletme sahiplerinin yaşamlarındaki iniş çıkışları anlatan All in a Day’s Work adlı bir animasyon serisi başlattı. 12 bölümlük seriyi, Oscar ve Annie adayı yönetmen Siqi Song namıdiğer Sister ve animasyon stüdyosu BUCK üstlendi. Prodüksiyon ise MAJORITY’nin imzasını taşıyor. Mailchimp Presents tarafından yürütülen seri için Londra merkezli yayıncı It’s Nice That ile iş birliği yapılıyor.

Girişimci olmanın acı gerçekleri

Tüm bölümler, Mailchimp Presents üzerinde ücretsiz ve reklamsız olarak çevrim içi olarak izlenebiliyor. Ayrıca It’s Nice That üzerinde de bu seriye özel bir sayfa hazırlanmış.

“All in a Day’s Work serisi gerçekten heyecan duyduğum bir proje. Bir startup film yapımcısı olarak, serideki her hikayeyle bir şekilde bağ kurabiliyorum.” diyor Siqi Song.

Seride teknoloji girişimcisinden çiçekçiye, pastacıya, tasarımcıya ve baristaya kadar farklı alanlardan girişimcilerin yaşadığı farklı sorunlara yer verilmiş. Kimisi işe yeni birini alma konusuna, kimisi müşterilerle olan ilişkilere, kimisi finans konularına, kimisi de çevre (networking) konusuna odaklanmış. Süreleri 1-2 dakika arasında değişiyor. Animasyonların isimleri de konular hakkında bir ipucu veriyor: Silicon Valley Legends, First Hire, Coworking Space, Unstoppable Rise, Financial Woes, Switching Off, Kitchen Table Entrepreneur, Lost in The Crowd, Door to Door, Leap of Faith, Tricky Customer, Falling in Love Again.

Görsel: Mailchimp