Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma Dijital ve Sosyal Medya Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

Kristal Elma Dijital ve Sosyal Medya Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

​​5 - 6 Ekim'de düzenlenecek olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Dijital ve Sosyal Medya kategorisi kısa listesi yayınlandı.​

Bu yıl “Yaratıcılık Bulaşıcıdır” mottosuyla yola çıkan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu Perşembe ve Cuma günü, 5 – 6 Ekim’de Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Türkiye’den ve yurt dışından kendi alanında uzmanlaşmış birçok konuşmacıyla renklenecek olan festival ödül töreniyle de büyük değer yaratıyor.

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu yıl 12 ana, 159 alt kategoride yarışacak olan kampanyalar ilk elemeden geçti ve kısa listeler duyuruldu. Dijital ve Sosyal Medya kategorisinde kısa listeye kalan işleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Dijital ve Sosyal Medya seçici kurulunda Arda Erdik (Seçici Kurul Başkanı, Ajans Başkanı ve Yönetici Kreatif Direktör, Tribal Worldwide Istanbul), Burak Günsev (Yönetici Ortak, Wanda Digital), Emre Süvari (İnteraktif İletişim Direktörü
Manajans J. Walter Thompson), Eren Alphan (Dijital Stratejist, Rafineri), Kaan Ayçe (Başkan Yardımcısı – İnovasyon, McCann Istanbul), Ali Musa Paça (Kurucu, Punch), Ömür Kula Çapan (Yönetici Direktör, R/GA Istanbul), Öncü Doğu Gürsoy (Kreatif Direktör, Pure New Media), H. Öner Şahin (Kurucu Ortak, BLAB ve DEEPER), Seren Köroğlu (Kreatif Direktör, 4129Grey), Volkan Öge (Kreatif Directör, Batesmotelpro) yer alıyor.

Görsel: Kristal Elma