Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma Medya Kategorisi Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

Kristal Elma Medya Kategorisi Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

​​5 - 6 Ekim'de düzenlenecek olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Medya kategorisi kısa listesi yayınlandı.​

Bu yıl “Yaratıcılık Bulaşıcıdır” mottosuyla yola çıkan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu Perşembe ve Cuma günü, 5 – 6 Ekim’de Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Türkiye’den ve yurt dışından kendi alanında uzmanlaşmış birçok konuşmacıyla renklenecek olan festival ödül töreniyle de büyük değer yaratıyor.

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu yıl 12 ana, 159 alt kategoride yarışacak olan kampanyalar ilk elemeden geçti ve kısa listeler duyuruldu. Medya kategorisinde kısa listeye kalan işleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Medya seçici kurulunda Bülent Yar (Seçici Kurul Başkanı, CEO, Mindshare Türkiye), Alp Negri (Genel Müdür yardımcısı – Stratejik Planlama, People Initiative), Aslıhan Anarat Çötelioğlu (Müşteri İlişkileri Grup Başkanı, Mindshare Türkiye), Ayça Zengin (Grup Başkanı – Human Math), Barın Özgirgin (Yönetici – Stratejik Planlama, Open), Canan Sanalan (Genel Müdür, UM), Esra Demirkaya Koca (Yönetici Ortak, Maxus Turkey), İrem Muşkara (Head of Digital, TIME Integrated Communications Planning), Kağan Yıldızalp (Medya Grup Başkanı, Publicis One), Leyla Akcan (Head of Digital, Carat Media), Özge Akay (Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO, MG Media), Sezin Seringel (Strateji ve İş Geliştirme Direktörü, BPN Istanbul), Volkan Demir (Yönetici Ortak, Havasmedia), Yeşim İpek (Genel Müdür Yardımcısı – Müşteri İlişkileri ve Strateji, OMD) yer alıyor.

Görsel: Kristal Elma