Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma Bölge Yarışması Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

Kristal Elma Bölge Yarışması Kısa Listesi [Kristal Elma 2017]

​​5 - 6 Ekim'de düzenlenecek olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Bölge Yarışması kategorisi kısa listesi yayınlandı.​

Bu yıl “Yaratıcılık Bulaşıcıdır” mottosuyla yola çıkan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu Perşembe ve Cuma günü, 5 – 6 Ekim’de Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Türkiye’den ve yurt dışından kendi alanında uzmanlaşmış birçok konuşmacıyla renklenecek olan festival ödül töreniyle de büyük değer yaratıyor.

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, bu yıl 12 ana, 159 alt kategoride yarışacak olan kampanyalar ilk elemeden geçti ve kısa listeler duyuruldu. Bölge Yarışması kategorisinde kısa listeye kalan işleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Yapım Yönetim seçici kurulunda Kerem Özkut (Seçici Kurul Başkanı, Yönetici Kreatif Direktör, Concept), Emre Kuzuoğlu (Kreatif Direktör, SVStudios), Gülşah Kılıç (Kreatif Direktör, DWT Mandalina), Muharrem Mantar (Kurucu, Reklam Üssü), Mustafa Erkemen (Ajans Başkanı ve Kreatif Sanat Yönetmeni, TrampAD RO&B), Nail Özer (Kurucu Ortak, Martı Ajans), Öcal Zehir (Kurucu Ortak, Parma Reklam), Serdar Karaduman (Ajans Başkanı, Nore Reklam) yer alıyor.

Görsel: Kristal Elma