Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kötü Seyahat Fotoğraflarına Kökten Çözüm: Flytographer

Kötü Seyahat Fotoğraflarına Kökten Çözüm: Flytographer

flytographer.com, tatil anılarınızı bir profesyonelin gözünden fotoğraflanmasını sağlıyor.

Günlerce en ince detayına kadar planlayarak çıktığımız seyahatlerden döndüğümüzde akıllı telefonumuzu ters çevirip ön kamerasını açmak suretiyle çektiğimiz, koca kafamızın başrolde olduğu fotoğraflara bakarak o güzel tatil anılarını canlı tutmaya çalışıyoruz, değil mi? Selfie çekmeyi seviyoruz, çekerken eğleniyoruz, o ayrı. Ama özel günlerde yaptığımız gibi tatillerimizi de profesyonel bir fotoğrafçının ellerine bıraksak nasıl olurdu?

flytographer.com; Avrupa, Amerika, Kanada, Meksika, Güney Amerika, Karayipler ya da Asya ülkeleri gibi birçok bölgede bulunan 300 yerel fotoğrafçıyı sizinle buluşturarak profesyonel ellerden çıkmış tatil fotoğraflarına sahip olmanızı sağlıyor. Balayı olur, aylardır planladığınız ailecek çıkılacak tatiliniz olur ya da tek başına gideceğiniz bir hafta sonu kaçamağı olur farketmez.

Yapmanız gereken; tatilinizi planladıktan sonra, eğer gideceğiniz bölge Flytographer fotoğrafçılarının bulunduğu şehirlerden biriyse, flytographer.com’dan birkaç kolay adımda fotoğrafçınızı seçmek. Bundan sonra artık sözleştiğiniz gün fotoğrafçınızla buluşup o günü beraber geçiriyorsunuz ve fotoğrafçınız da size hiç bulaşmadan mümkün olduğunca doğal görünen harika fotoğraflarınızı çekiyor. 250 dolardan başlayan hizmetin bir güzel tarafı da; fotoğrafçı yerel olacağı için aynı zamanda size gittiğiniz yerde ne yapılır ne edilir konularında öneriler de verebilir.

Şuradan ya da Instagram sayfasından fotoğraflara göz atıp, fikir edinebilirsiniz.


Deep Travel + Priceless Memories We are over the moon to announce our global partnership with Context Travel @contexttravel, a like-minded company and travel industry leader that offers walking tours with local experts and scholars in 37 cities worldwide. In celebration, we are giving away a "Context Travel Tour + Flytographer shoot" in any of our 34 cities. To enter, simply like this photo, tell us in the comments below which city you would like to do it in, and tag who you'd like to do it with. Enter again on both the Flytographer and Context Travel FB pages for more chances to win. Winner announced Monday, January 25th, 2016. In the age of the selfie stick, this exciting partnership represents a unique opportunity. The unobtrusive presence of a local photographer lets Context clients focus their full attention on their Deep Travel experience, safe in the knowledge that their memories are being captured by a professional. Learn more by visiting the link in our profile. Flytographer + Context package is available in: Amsterdam, Athens, Barcelona, Berlin, Budapest, Dublin, Edinburgh, Florence, Glasgow, London, Istanbul, Madrid, Marseille, Milan, Paris, Prague, Rome, Tuscany, Venice, Vienna, Boston, Philadelphia, New York, Washington D.C., Montreal, Vancouver, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Bangkok, Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Melbourne, Sydney. ? Captured by Flytographer Gonçalo in Paris.

A post shared by Flytographer (@flytographer) on



Dreaming of creating travel memories in Sydney. ? Captured by Flytographer's Stephen & Sarah in Sydney.

A post shared by Flytographer (@flytographer) on




Görsel; instagram