Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu’da Konuk Yazar Dönemi Başlıyor

Bigumigu’da Konuk Yazar Dönemi Başlıyor

Bundan böyle siz de siteye üye olarak yazılarınızı Bigumigu'ya gönderebileceksiniz.

Başlıkta bir dönemin başladığını söyledim ama aslında doğrusunu ifade etmek gerekirse teknik nedenlerle uzun bir ara verdiğimiz uygulamamızı -nihayet- yeniden hayata geçiriyoruz.

Bugünden itibaren keşfettiğiniz çok taze bir işi, söylemek istediğiniz önemli sözlerinizi Bigumigu’da yayınlamamız için bize gönderebileceksiniz. Bunun için buradan siteye üye olmanız ve üyelik onayınızdan sonra sitede sağ üstteki menüden “Haber Ekle” seçimini yapmanız yeterli. Yazılar “konuk yazar” titriyle ve yazar olarak sizin adınızla yayınlanacak.

Haberlerinizi eklerken YouTube, Vimeo gibi yerlerden video gömmek için metin editörüne videonun URL’sini yapıştırmanız yeterli (embed kodu değil). Haber içine metin editörünün üstündeki düğmeleri kullanarak görsel, link de ekleyebilirsiniz. Kategori seçimi ve etiketleri de ekledikten sonra yazınızın yayınlandığında nasıl görüneceğine “önizleme” seçeneği ile bakıp, varsa son düzeltmelerinizi yapabilir ve sonra da işinizi onaya gönder butonuyla bize iletebilirsiniz. Teknik bir problem olur da yazı uçarsa diye bitirdiğiniz metnin bir kopyasını kendinize ait bir yerlerde tutmanızda da yarar var.

Konuk yazarlarımızın yazılarını yayına alırken bir hayli dikkatli davranıyoruz. Her yazıyı yayınlayacağımızı kesinlikle garanti etmiyoruz. Bu nedenle dilerseniz yazı konunuzu önden [email protected]‘a bir e-posta atarak bize danışabilir ve en azından konuyla ilgili onayımızı aldıktan sonra yazma işine girişebilirsiniz.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen reklam ve pazarlama odaklı yaratıcı ilham sitesinde sizlerin de yazılarınız yayınlansın istiyorsanız haydi bakalım, klavye başına!