Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif Explore: Sinan Güler, Fil’m Hafızası, N’oluyo

Kolektif Explore: Sinan Güler, Fil’m Hafızası, N’oluyo

Yerel fikirlerin keşif sahnesi Kolektif Explore'un 10 Mart'taki etkinliğine Sinan Güler, Fil'm Hafızası, N'oluyo konuk oldu.

Yerel fikirlerin, yaratıcı bireylerin ve girişimcilerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı etkinlik serisi Kolektif Explore‘un 10 Mart’ta düzenlenen etkinliği Kolektif House Sanayi’de gerçekleşti. Profesyonel sporcu ve melek yatırımcı Sinan Güler’in açılış konuşması ile başlayan etkinlik Fil’m Hafızası ve N’oluyo ile devam etti.

Sporcu kimliğinin yanı sıra girişimci ve melek yatırımcı olarak da girişimcilik ekosistemi içinde yer alan Sinan Güler; kendi girişimi Güler Legacy, ilk girişimi Lastik Pabuç ile edindiği tecrübeleri ve geleceğe yönelik planlarını paylaştı.

Kendisini bir internet sitesi olarak değil sosyal sinema platformu olarak tanımlama gayesinde bulunan Fil’m Hafızası, Öncü Gülmez tarafından 2011’de kuruluyor. Geçen 4 yıl sonucunda Fil’m Hafızası, bir sosyal sinema platformu olarak sinema kültürünü ve bir sanat formu olarak sinema kültürünü yaygınlaştırmaya ve bilinçlendirmeye çabalıyor

N’oluyo‘nun kurucu ortaklarından Eren Alphan, televizyon şovları ve diziler ekseninde kurgulanan bir takip ve iletişim ağı. iOS ve masaüstü üzerinde bulunan N’oluyo, sevdiğiniz ve takip ettiğiniz programlar hakkında ihtiyacınız olan her şeyi tek potada eritiyor ve hakkında konuşmak isteyeceğiniz her şeyi tek noktada birleştiriyor. İkinci ekran, arkadaş etiketleme, programı etiketleme, telefona dizi takibi için bildirim gönderme gibi çeşitli fonksiyonlara sahip.

Kolektif House’u Facebook, Instagram, YouTube ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Görsel: Kolektif House