Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Holoquarium’la Holografik Akvaryum Turu

Holoquarium’la Holografik Akvaryum Turu

Leo Burnett Germany, yılın 365 günü açık olan Zoo Frankfurt hayvanat bahçesindeki akvaryumu tanıtmak için 3B algı yaratan holografik bir tur hazırladı.

Cramer-Krasselt’in Porsche 911 için hazırladığı kampanyanın ardından bu kez Leo Burnett Germany, 1858’de Almanya’da kurulan Zoo Franfurt hayvanat bahçesinde bulunan akvaryum turlarını tanıtmak ve canlandırmak için etkileyici bir doğrudan pazarlama örneği hazırladı.

Jacques-Yves Cousteau’nun “Balıkları anlamak, izlemek ve fotoğraflamak için balık olmanız gerekir.” Sözünden yola çıkan Leo Burnett Germany, “Holoquarium” adındaki projeyle akvaryumda 3B bir keşfe çıkmak için, Zoo Frankfurt’un ZOOF dergisinde yer alan Holoquarium sayfasındaki QR kodu, akıllı telefonunuza okuttuktan ve dergi sayfasına iliştirilen saydam asetat prizmayı köşelerinden birleştirdikten sonra telefon ekranı üstüne bırakmanız yeterli.

Karanlık bir ortamda seyredildiğinde, su altı yaşamını görsel bir şölenle birlikte gözler için tam bir ziyafete dönüştüren holografik görüntü, Zoo Frankfurt’ta yer alan akvaryumdaki rengarenk balıkları ve su altı yaşamının diğer bazı temsilcilerini gözlemleyebileceğiniz kısa bir yolculuğa çıkmanızı sağlıyor.

Künye:

Reklamveren: Zoo Frankfurt
Başlıklar: “Holoquarium”
Reklam Ajansı: Leo Burnett Germany
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Andreas Pauli
Yaratıcı Yönetici ve Metin Yazarı: Hans-Juergen Kaemmerer
Sanat Yönetmeni: Hugo Moura
Tasarım: Michael Fluhr
Yaratıcı Teknoloji Uzmanı: Viktor Kislovskij

Görsel: Vimeo